Sevda Karaali'den beklenen açıklama geldi

Sevda Karaali'den beklenen açıklama geldi

TFF Tahkim Kurulu'nun dün aldığı kararla Çankırıspor'un yaptığı itiraz reddedilmiş ve Kurşunlu Belediyespor Çankırı Amatör Küme şampiyonu ilan edilmişti. Karar sonrası Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali konuştu.

Başkan Karaali, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Evet tahkim süreci sonuçlandı. Ve hiçbir mücbir sebebi dikkate almaksızın; futbol disiplin talimatındaki kural uygulandı. Ait olduğumuz futbol ailesi kurallarına ve kuralları uygulayan Kurullara saygımız var.

Hep 'Hakkımızda hayırlısı' dedik.

Şimdi de duamızda samimiysek 'Bizim için HAYRIN bu olduğuna inanır şekilde davranmalıyız'.

Çok şükür ki yaptığımız takımla, takımın sergilediği performansla bu süreçteki ilişkilerimizle yıllardır üzerimize yapılan 'herşeyi H.Y hoca yapıyor' haksız etiketten kurtulduk.

Belki masada şampiyon olamadık ama sahanın şampiyonunun kim olduğunu gösterdik.

Bırakın ligi play-offun da şampiyonu Çankırıspor.

Nasıl ki emeğimizin şahidi, kefili Allah diye güvenip yaslanıyorsak inancımıza şimdi de aynı imanla 'Bizim için en iyisini bilen'e teslimiz.

Lütfen rakiplerimize gereksiz anlam yüklemeyin. Çünkü; Allah müsaade etmezse hiç kimse bizim haklı şapiyonluğumuzu engelleyemez.

Allah nasip ederse de; Ne İl Başkanı, ne vekil ne Belediye Başkanı, ne siyaset, ne de gelecek kaygısı, ne onun ne bunun dümeni, ne FETÖ kırıntılarının hamleleri, ne simsar yamyam kulüp dilencileri, oyuncuların kumpasları, kaderin üstünde değildir.

Emir göklerden 'Bekle' deniliyorsa, sabırla, tevekkülle beklenecek. 

Yeni şapiyonu kutlar play-off'da başarılar dileriz.

Kim şehrin itibarını yükseltecekse, dilenmeden, ağlamadan, her mağlubiyete bahane üretmeden, suçlamadan başarıyı yakalayacak, herkesi coşturacak takımın Çankırı'yı temsil etmesini dileriz."

karaali-sevda-cankirispor-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler