Sevda Karaalinin Kadir Gecesi duası!

Sevda Karaali'nin 'Kadir Gecesi' duası!

Başkan Karaali, Twitter'dan takipçileriyle paylaştığı mesajda ilginç bir dilekte bulundu.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, taraftarını mübarek Kadir Gecesinde duaya çağırdı.

Başkan Karaali uzun süredir görüşme talebine yanıt vermeyen Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç'la görüşme arzusunu bu kez Twitter'dan yayımladığı mesajla dile getirdi. Karaali, takipçilerine gönderdiği twitter mesajında şöyle dedi:
 
@GSB_SuatKilic Kadir gecesi tüm Çankırıspor taraftarını "Bakan bey kulüp başkanımıza randevu versin" diye dua etmeye davet ediyorum.
 
YAŞANAN OLUMSUZLUKLAR BAŞKAN KARAALİ'Yİ
YORMUŞA BENZİYOR
 
2012-2013 sezonuna hazırlık dönemi için yeterli mali kaynak bulmakta zorlanan Çankırıspor Kulübü'nün yoğun gündemi Başkan Karaali'yi bir hayli yormuşa benziyor. Çankırıspor tesislerinin açılış programı ile birlikte sezon öncesi transferler, futbolcu peşinatları ve diğer giderlerin karşılanması yönünde büyük efor sarfeden Başkan Karaali'nin zaman zaman yılgınlığa düştüğü de gözlerden kaçmıyor. Sevda Karaali Twitter hesabından yayımladığı mesaj da buna işaret ediyor:
 
-Bir yerlerde bir yanlışlık var. Bulamadığım, çözemediğim, sabrımı zorlayacak kadar dirençli.
 
-Yorgun, üzgün ama şükürler olsun ki ümitliyim.
 
ANTRENMAN SAHASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Öte yandan Çankırıspor sosyal tesisleri önündeki alanın antrenman sahası olarak hazırlanması yönündeki çalışmalara dün itibariyle başlandı.
 
Çankırı İl Özel İdaresine ait bir grayder, gün boyu zemin düzleme çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Çalışmaların bir bölümünün de Çankırı Belediyesince gerçekleştirileceği öğrenilirken, kulüp yönetiminin de sulama ve çimlendirme aşamasını üstleneceği öğrenildi.
 
Bilindiği gibi profesyonel futbol kulüplerinin UEFA standartlarında olduğunu belirten belgenin TFF tarafından verilmesi için antrenman sahası öncelikli şart. Çankırıspor'un da uzun süredir almak istediği bu belgeye, antrenman sahasının tamamlanması ile birlikte kavuşacağı bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler