Sevgi Petek söyledi, Ortalılar coştu

Sevgi Petek söyledi, Ortalılar coştu

Başkent'te yaşayan Ortalılar, Yenimahalle Belediyesi salonlarında düzenlenen gecede birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Çankırı Orta Dernekler Birliği Futbol Turnuvası Ödül Töreni ve Ortalılar Gecesi, 5 Mart Cumartesi akşamı Başkent’te yaşayan Ortalılar’ın yoğun ilgisi ile Yenimahalle Belediyesi Tiyatro Salonunda yapıldı. Geceye katılan sevilen sanatçı Sevgi Petek, söylediği türkülerle davetlileri coşturdu.

GECEDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLA

Ocak ayında Ankara'da başlayan turnuvaya 15 köy takımı katılmış, çekişmeli grup maçları ve finaller neticesinde Sancar Gençlik takımı şampiyon olmuş, ikinciliği Elmalık Beldesi, üçüncülüğü ise Sakaeli köyü kazanmıştı.

Program  saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Orta Dernekler Birliği adına organize komitesi ve aynı zamanda Karaağaç Köyü Dernek Başkanı Şaban Can açılış konuşması yaptı. Orta ve köyleri için artık bir olma zamanının geldiğine değinen Can; "İlçe ve köylerimize hizmet akışını hızlandırmak için, Orta Dernekler Birliği'ni kurduklarını" belirtti. Turnuvanın Orta ilçemiz ve köylerinin kaynaşmasına vesile olduğuna dikkat çeken Can; "Demek ki, bizler ortada bir vesile olunca bir araya gelebiliyoruz. Zaman güç zamanı, zaman bir olma diri olma zamanı, bizler birlikte güçlüyüz" dedi..

Gece için hazırlanan video ve slayt gösterileri büyük ilgi görürken, Orta'nın 50 yıl önce ilçe oluşundan bugüne değişim ve dönüşümünü anlatan nostalji slaytı ayakta alkışlandı. Çankırılı Halis, geceye katılanları coştururken, AHİYDER Yaren Ekibinin gösterisi büyük ilgi gördü. Gecenin sonunda Çankırılı THM Sanatçısı Sevgi Petek sahne aldı. Sevilen sanatçı söylediği Çankırı türküleriyle izleyenlere Çankırı atmosferini yaşattı.

Gecenin sonunda turnuvaya katılan 15 futbol takımı temsilcisine katılımlarından ötürü teşekkür plaketleri verildi. İkincilik ve üçüncülük kupaları ve şampiyon Sancar Gençlik takımının kupası ve madalyaların takdiminin ardından Ortalılar Gecesi sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler