Sevgilisini vuran polis intihar etti

Sevgilisini vuran polis intihar etti

Evli ve iki çocuk babası polis

memuru tartıştığı sevgilisini vurdu.

Aydın İncirliova Emniyet Müdürlüğünde görevli evli ve 2 çocuk babası polis memuru Fedai İol saat 21.00 sıralarında, bakkaldan dönen ve sevgilisi olduğu iddia edilen Pınar Kartal ile Atatürk Mahallesinde karşılaştı. Karşılaşma sonrası yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine polis memuru Fedai İol beylik tabancası ile Pınar Kartal'a 3-4 el ateş etti, ardından silahı kendisine doğrultarak intihar etti. Fedai İol olay yerinde hayatını kaybederken, Pınar Kartal ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

TARTIŞMADAN KAÇMA GAYRETİ BAŞARILI OLMADI 
Fedai İol'un biri astsubay diğeri hemşire olan 2 çocuğunun bulunduğu öğrenilirken, görgü tanıkları Pınar Kartal'ın Fedai İol'ı gördüğünde kaçmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını ifade ettiler. Pınar Kartal'ın kurşunlardan kaçmaya çalışırken elinden düşürdüğü telefonu sokağın başında bulunurken, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Fedai İol'un tabancasından çıkan boş kovanların sokak boyunca dağıldığını tespit etti.

VATANDAŞLAR GEÇEN YIL ŞİKAYET ETMİŞ
Polis memuru Fedai İol'un evli halde Pınar Kartal ile ilişkisinin olduğu ve bu durumdan rahatsız olan ilçe halkının geçen yıl konuyu Emniyet Müdürlüğüne bildirdiği ve bunun üzerine Fedai İol'ın amirleri tarafından uyarılıp ikaz edildiği öğrenildi. Olay sonrası Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. (Kaynak: haberturk.com/Durmuş Ali KILINÇ / AYDIN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler