Sevgilisinin 16 yaşındaki kızına tecavüz iddiası

Sevgilisinin 16 yaşındaki kızına tecavüz iddiası

Günün utanç haberi Samsun'dan...

Samsun’da 7 yıldır birlikte olduğu kadının 16 yaşındaki kızına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 47 yaşındaki Metin Ç., hakim karşısına çıktı. Sanık genç kıza tecavüz etmediğini ileri sürerken, "Annesiyle 7 yıldır ilişkimiz var. Kendisine bir şey yapmadım" diye savunma yaptı. Duruşmaya katılan 16 yaşındaki B.D ise, "2 yıl önce elle tacizle başladı. Sonra da beni ve ailemi öldürmekle tehdit ederek 4-5 kez benimle zorla ilişkiye girdi" diyerek şikayetçi oldu. 
 
İlkadım ilçesinde geçen haziran ayında ortaya çıkan olayda, iddialara göre dolmuşlarda şoförlük yapan evli ve 2 çocuk babası Metin Ç., 7 yıl önce tanıştığı evli, 2 çocuk annesi 36 yaşındaki E.D ile arkadaşlık etmeye başladı. İddiaya göre Metin Ç., kadının 16 yaşındaki kızı B.D.’ye tecavüz ettiği gerekçesiyle geçen haziran ayında tutuklandı. B.D.’ye tecavüz etmek suçundan Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan tutuklu sanık, suçlamaları kabul etmedi. B.D.’yi kendi çocuklarından ayırmadığını hatta nefes darlığı şikayeti olduğu için ona cihaz aldığını söyleyerek, "B.D. ve annesi ile hep birlikte pikniğe giderdik. Kendisine elimi bile sürmedim. İhtiyaçlarını karşıladım. Babası ona şiddet uyguladığı için kendisine acıyordum. Tutuklanmadan 3 ay önce parkta bir çocukla tanıştığını ve onunla ilişkiye girdiğini bana söylemişti. Şimdi bana iftira atıyor" dedi. 
 
Genç kızın annesi E.D. ile de 7 yıldır ilişkisi olduğunu söyleyen sanık Metin Ç., "Bir çok kez kendisiyle ilişkiye girdik. Hepsi de onun rızasıyla oldu. Hatta bu sırada hamile kalıp bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Benden olduğunu söyledi. Ruh sağlığı yerinde değildir. Tedavi görüyordu. Zorla kendisiyle ilişkiye girmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum" diye konuştu. 
 
ANNEME SÖYLEDİM İNANMADI 
Duraşmaya katılan B.D. ise, sanığın kendisini ilk olarak 2 yıl önce elle taciz etitğini dile getirerek, "Anneme söyledim. Ama bana inanmadı" dedi. Annesinin sanıkla yaptığı telefon konuşmalarını dinleyerek aralarındaki ilişkiyi öğrendiğini söyleyen B.D., "Annem, sanığa hayatımdan çık. Beni tehdit etme diyordu. Benim yanımda annemi de dövdü. Bir akşam benimle konuşacağını söyleyip arabaya bindirdi. Sonra boş bir alana götürüp burada beni döverek tecavüz etti. Ailemi ve beni öldüreceğini söyleyerek tehdit etti. Korktuğum için bir şey diyemedim. Sonra tecavüzlerine devam etti. Geçtiğimiz haziran ayında annem sanığın kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini söyleyince, ben de bana yaptıklarını anlattım. Sonra da birlikte gidip şikayetçi olduk" dedi. 
 
Sanığın yalan söylediğini dile getiren B.D., "Benim başka biriyle cinsel ilişkim olmadı" diye konuştu. Mahkeme, duruşmaya gelmeyen anne E.D.’nin getirilmesine ve genç kızın ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler