Sevgilisinin boğazını kesti!

Sevgilisinin boğazını kesti!

Gaziantep'te evli 30 yaşındaki Faruk Alkan, gönül ilişkisi yaşadığı ve ayrılmak istediği 19 yaşındaki Perihan Deler'i boğazından keserek öldürdü.

Olay, dün gece geç saatlerde Yeditepe Mahallesi 73’üncü Sokak’ta meydana geldi. Faruk Alkan 2 yıl önce markette kasa görevlisi olarak birlikte çalıştığı Perihan Deler ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Yaklaşık 1 yıl önce Alkan ve Deler çalıştıkları marketten ayrıldı.

GENÇ KIZ AYRILMAK İSTEMEDİ
Bir fabrikada işe başlayan Faruk Alkan son günlerde ilişkisinin öğrenilmesi nedeniyle evliliğinin tehlikeye girdiğini söyleyerek Perihan Deler’den ayrılmak istedi. Bu isteğin ardından Deler, dün gece ailesinin dışarıda olduğu sırada Alkan’ı konuşmak için eve çağırdı. Perihan Deler, sevgilisinin gelmesinin ardından evde bulunan 11 yaşındaki kız kardeşini bir odaya kilitledi ve konuşmaya başladı. Burada da isteğini yineleyen Alkan’a, Deler olumsuz yanıt verdi ve ayrılmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine çıkan tartışma sırasında öfkelenen Faruk Alkan evde bulunan ekmek bıçağıyla Perihan Deler’in boğazını kesti. Deler’in ölmesinin ardından bıçağı sırtına saplayan Alkan evden kaçtı.
 
Alkan’ın gitmesinin ardından odadan çıkan ve ablasını kanlar içerisinde bulan Perihan Deler’in kız kardeşi durumu telefonla polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
 
perihandeler-gaziantep-sozcu-resim-051.jpg
 
KARDEŞİNİN EVİNDE YAKALANDI
Eve gelen polisler, boğazı kesilerek öldürülen Parihan Deler’in cesedini olay yeri incelemesinin ardından otopsi için morga gönderdi. Ablasının cesedini bulan kardeşinin verdiği bilgiler doğrultusunda cinayetin Faruk Alkan tarafından işlendiğini saptayan polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri, gece geç saatlerde şüpheli Alkan’ı, Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan kardeşinin evinde gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulanan Faruk Alkan’ın suçunu itiraf ederek, "Evliliğimi kurtarmak için ayrılmak istedim. Kabul etmeyince cinnet getirdim. Nasıl olduğun hatırlamıyorum, kendime geldiğimde Perihan kanlar içinde yerde yatıyordu. Ben de korkup kaçtım, pişmanım" dedi.
 
Şüpheli Alkan sorgulamasının ardından, ’Kasten adam öldürmek’ suçundan adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler