Şevket Koç, AK Partiden aday

Şevket Koç, AK Parti'den aday

Çankırı'da yerel seçim heyecanına yeni bir halka daha eklendi.

Mart 2014'de yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti'de Çankırı belediye başkan aday adayları ortaya çıkmaya başladı.
 
Has Parti İl Başkanlığı görevini sürdürürken partisinin AK Parti saflarına iltihakı ile kendisini bir anda parti kadrolarında bulan mali müşavir Şevket Koç, bugün düzenlediği basın toplantısı ile 'belediye başkan aday adaylığı'nı açıkladı.
 
Şevket Koç düzenlediği basın toplantısında 'adaylık gerekçelerini' şu şekilde sıraladı: 
 
"Değerli arkadaşlarım, basınımızın güzide temsilcileri,
 
2014 yılı mart ayında yapılacak mahalli seçimlerde AK Parti'den Çankırı Belediye Başkanlığına aday olduğumu açıklamak üzere siz kıymetli basın mensupları arkadaşlarımızı davet ettik. Sizler de bu davetimize icabet ettiniz. Hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum.
 
Öncelikle yapılacak seçimlerin ülkemize ve Çankırı’mıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.
 
Konuşmamın başında ifade edeyim ki, şu anda belediye başkanı olan ve 2 dönemdir bu görevi üstlenen sayın İrfan Dinç’e ve Çankırı’mıza emeği geçmiş tüm belediye başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.
 
Kısaca kendimden bahsedecek olursam, yaklaşık 25 yıldır mali müşavirim. Daha önce İstanbul’da sürdürdüğüm mesleğime 2000 yılından itibaren Çankırı’da devam ediyorum. 1992 yılında yatırımlarımız için geldiğim Çankırı’ya 1999 yılında yerleşerek faaliyetimi burada sürdürdüm.
 
Şehrimizde bir kaç yatırımım oldu. Ayrıca birkaç yatırımcının gelmesine de vesile oldum. Daha önce gençlik yıllarında Kadıköy Milli Gençlik Vakfı ve  Kadıköy Refah Partisinde siyasete başladım. 2002 yılında AK Parti kurucular kurulunda görev aldım ve o dönemde milletvekili aday adayı oldum. 2009 yılında Saadet Partisi'nden belediye başkan adayı oldum.
 
Genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Saadet Partisi'nden ayrılması sonucu ile Has Parti'nin kurulması ile Çankırı’da Has Parti kurucu il başkanı olarak teşkilatları kurdum.
 
Has Parti-AK Parti birleşmesi neticesinde AK Parti'ye katıldım. AK Parti, yaşadığım fikrin partisi olması nedeniyle AK Parti’den belediye başkanlığına aday adayıyım. 
 
Herkesi kucaklamaya ve Çankırı’mızın kabuğunu kırmaya talibim.
 
Çankırı'mızı bölgesinde kalkınmış, estetik çekim merkezi yapmak istiyorum. Şu anda belediye başkanı Sayın İrfan Dinç'in iyi yaptıklarını elbette taktir ediyorum. Yarım bıraktıklarına devam etmek de boynumuzun borcudur.
 
Yapılacak hizmetleri hep beraber yapacağız. Şehri bunaltmadan, estetik hizmetler yapacağız.
 
Temizlik, yol, su, imar gibi asli işleri başarmaktan öte Çankırı’ya yatırımlar getirmek, insanımızın gelirini arttırmak da belediyenin görevi olarak görülmelidir.
 
Belediye başkanlığına talip olmamın en büyük sebebi Çankırı’mızı şehircilik yönünden Türkiye’nin gelişmiş illeri arasına sokmak, yaşanabilir ve huzurlu bir kent haline getirmektir. Aslında bunun sağlanması hiçte zor değildir, çünkü AK Parti'nin iktidar olması ve daha uzun bir süre alternatifinin olmaması şehrimiz için büyük avantajdır. Adaylığımız kesinleştiği taktirde projelerimizi siz basın mensupları aracılığıyla hemşerilerimizle paylaşacağız, ancak önceliğimizin şehrimizde aciliyet arzeden konut darlığının giderilmesi, altyapının süratle yenilenmesi, şehir içi yaya ve araç trafiğinin düzenlenmesi olduğunu belirtmek isterim.
 
Katılımınız için teşekkür ederken mahalli seçimlerin ülkemize ve Çankırı’mıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler