Şevket Koç üniversiteli gençlikle buluştu

Şevket Koç üniversiteli gençlikle buluştu

AK Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Şevket Koç, Çankırı’da okuyan üniversitelilerle bir araya geldi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen buluşmada konuşan Şevket Koç "Sohbetimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönemde yapılacak mahalli seçimlerde AK Parti Belediye Başkanlığı adaylık çalışmalarımıza yaklaşık 2 ay önce başladık. Önemli mesafe aldık. Bir çok sivil toplum kuruluş başkanı ve temsilcisini ve Çankırı esnaflarımızı ziyaret ettik. Çankırı için çalışıyoruz, insanımızın hayatını kolaylaştıracak projeler üretiyoruz. Allah nasip ederse çalışmaya da devam edeceğiz." dedi.
 
Çankırı’da yaşadıkları problemleri ve sorunları dile getiren öğrencileri dinleyen Koç "Türkiye’de ve Çankırı’mızda tarihi ile barışık, kendi medeniyet değerlerinden haberdar ve bu değerleri yüceltecek bir neslim yetişmesi gerekiyor. Bu farkındalıkla gençlerimizin fiziki ve manevi ihtiyaçlarını belirleyecek doğrultuda projeler geliştireceğiz. Barınma ve ulaşım en büyük problem olarak öğrenci kardeşlerimizin karşısına çıkıyor. Sizlerin Çankırı’daki hayatınızı kolaylaştıracak proje önerileriniz, çalışmalarımıza büyük katkı sağlayacaktır." açıklamasını yaptı.
 
Şevket Koç, konut, ulaşım ve temizlik konularında sorular yönelten öğrencilere "Ulaşım konusunda yoğun saatlerde ek seferler yapılabilir. Bir çok şehirde ulaşımda taksi dolmuşların kullanıldığını görmekteyiz. Bununla ilgili çalışmamız sürüyor. Ayrıca konut problemi siz öğrencilerimizin değil Çankırı’mızın en büyük problemidir. Çankırı’da adeta kangren haline gelen konut darlığı hem gayrimenkul fiyatlarının hem de kiraların yüksekliğine neden olmaktadır. TOKİ ile yapacağımız ortak konut ve uydukent projeleri ile konut sorununu çözeceğiz. Konut problemini çözmek için yeni yerleşim alanları açarak ucuz arsa üretimi sağlayacağız." dedi.
 
akparti-cankiri-sevketkocgenclerlebulustu-sozcu-resim-099.jpg
 
Son olarak Çankırı’daki temizlik hizmetleri ile ilgili soruyu cevaplayan Koç "Çankırı’mızda temizlik işlerine azami özen göstereceğiz. Tatlıçay başta olmak üzere cadde ve sokaklar, kaldırımlarda yapılan temizliğin hissedilmesini sağlayacağız. Yer altı çöp konteynerleri ile görüntü kirliliğinin önüne geçeceğiz." açıklamasını yaptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler