Seyirciye kızdı kendi kalesine gol attı - İZLE

Seyirciye kızdı kendi kalesine gol attı - İZLE

Sakaryaspor-Kocaelispor, maçında yeşil sahalarda ender rastlanacak bir olay yaşandı.


Plaka Olmasın Diye Kendi Kalesine attı SporExpresTv

Maç Sakaryaspor'un Mesut İlkay Levent ve Görkem'in attığı 4 gole karşılık Kocaelispor'un attığı Samet'in 4-1 sürerken, Sakaryaspor taraftarları 2007 yılında Adapazarı'nda oynanan ve 4-1 biten Sakaryaspor-Kocaelispor maçına gönderme yaparak "Komşuya 41 kere maşallah, Plakayı verdik" diye tezahürat yapınca futbol sahalarında ender rastlanan bir olay yaşandı. Kocaelispor kalecisi Metin son dakikada topu savunma oyuncusu Gökhan'a verdi.

"ZORUNUZA MI GİTTİ"

Gökhan ayağına gelen topla kendi kalesine gol attı. Bu beklenmedik gol sonrasında Gökhan yürüyerek kenara ilerlerken, bir oyuncu arkadaşı da kendisini tebrik etti. Sakaryaspor taraftarları ise kısa bir şaşkınlıktan sonra 'Zorunuza mı gitti?' diye tezahürat yaptılar.

Bu arada komşu iki il takımı Sakaryaspor-Kocaelispor arasında yıllar öncesine dayanan ezeli rekabet nedeniyle Sakarya Emniyet Müdürlüğü geniş güvenlik önlemleri aldı.

Maç nedeniyle trenle Adapazarına gelen 500 kadar Kocaelispor taraftarını Sakarya Polisi Adapazarı'na 30 kilometre uzaklıkta olan Sapanca ilçesinin Kırkpınar'da treni durdurup trenden indirip üst araması yaptıktan sonra Adapazarına maça getirdi Otobüslerin güzergahında polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı. Taraftarlar stada getirilişleri sırasında bindirildikleri belediye otobüslerinin camlarını kırdı. Taraftarlar maç başladıktan bir süre sonra stada alınırken, olay çıkma ihtimaline karşı stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Maç sonrası ise Adapazarı'na gelen Kocaelispor taraftarlarını da kendilerini İzmit'e götürecen olan otobüslerin camlarını kırdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler