Siirt’te bombalı tuzak: 8 şehit!

Siirt’te bombalı tuzak: 8 şehit!

PKK, Siirt'te askeri araca bombalı tuzak düzenledi: 8 şehit!

Siirt’in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında PKK’lılar karayoluna tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Patlamada ilk bilgilere göre 8 askerin şehit olduğu belirtiliyor.

Siirt’in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasındaki karayolunda devriye görevini yürütün askeri aracıın geçişi sırasında PKK’lılar yola tuzakladıkları bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada zırhlı araçta bulunan askerlerden şehit olanların ve yaralananların olduğu belirtiliyor. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

GENELKURMAY’DAN AÇIKLAMA

19 Ağustos 2015 tarihinde saat 14.10 sularında Siirt-Pervari yol emniyeti için görevlendirilen unsurlarımıza Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, daha önceden yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı patlatılmıştır.

Patlama sonucunda Kahraman sekiz personelimiz şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler