Şimdi mesai Facebook sayfalarında

Şimdi mesai Facebook sayfalarında

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'la ilgili yapmış olduğumuz haberler kendisini sosyal paylaşım sitesinde mesai harcamaya zorlamış görülüyor.

İl Genel Meclisi'nin Ak Partili üyesi ve de başkanlık koltuğunda oturan Osman Canbaz ile ilgili yapmış olduğumuz haberler kendisini sosyal paylaşım sitesi Facebook'da fazla mesai vermeye zorlamış görülüyor.

Bugünkü haberimizle ilgili olarak Osman Canbaz, düşüncelerini sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında paylaştı.

Başkan Canbaz; Facebook'da yayımladığı 3 mesajın ilkinde, "KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI (KUZKA)'nın yönetim kurulu toplantıları gizlidir. Ve ajans duyurmak istediği konuları basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaşır. Birileri o toplantılarda nelerin konuşulduğunu ve yapıldığını duyurmaya heveslilerse PERDENİN ARKASINA SAKLANMADAN YAPSINlar. Çıkıp mertçe anlatsınlar. Birilerine Hikaye -senaryo ısmarlayıp da LÜTFEN ÇAMUR ATMASINLAR." diyor.

Canbaz devam ediyor: "Son günlerde Vedat Beki ve minik kuşları işi gücü bıraktı şahsımla uğraşıyorlar. Şahsımı Çankırı Valimizle karşı karşıya getirme gayreti içerisindeler. Sayın Valimiz Vahdettin Özcan ile birlikte bu kirli oyuna gelmeyeceğimizi herkesin bilmesinde fayda var." diyor İl Genel Meclisi Başkanı!

osman-canbaz-facebook-resim-04.jpg

YAPTIĞIMIZ HABERE "YALANLAMA" YOK AMA...

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, yayımladığımız haberle ilgili olarak "YALAN" diyemiyor!

"BÖYLE BİR OLAY YOK" diyemiyor ama "ÇAMUR ATMASINLAR" diyebiliyor!

Haberin neresinde çamur var okuyucunun yorumuna bırakalım.

Ve devam ediyor: "... Şahsımı Çankırı Valimizle karşı karşıya getirme gayreti içerisindeler." diyerek konuyu bir kez daha saptırıyor!

Hem de ne saptırma!

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'ın KUZKA'da KOBİ projelerine "ŞERH" koyması ile kendisi çoktan Vali Vahdettin Özcan'a "CEPHE" almış!

Haberin kaynağı ve odak noktası da bu. Hatta daha da ötesi, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'ın "Çankırı samimiyeti"ni ortaya koyması açısından bizce çok önemli.

"ŞERH" KARARININ GEREKÇELERİNİ AÇIKLAYACAĞINA!

İl Genel Meclisi Osman Canbaz KUZKA projelerine koyduğu ŞERH'in gerekçelerini açıklamak yerine kamuoyunu yanıltacak farklı mecralara dalma gayreti göstermekte...

Her zaman olduğu gibi...

Hele hele bir mesajı daha var ki evlere şenlik! Yine Facebook sayfasında yayımladığı mesajı gelin birlikte görelim:

osman-canbaz-facebook-resim-03.jpg

Gördüğünüz gibi Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki kendisine ulaşamadığı için, daha doğrusu Osman Canbaz, Beki'nin telefonlarına çıkmadığı için Sözcü18 olarak bu haberleri yaptığımızı iddia ediyor!

Hatta hatta Vedat Beki'ye "Erotomania" hastalığı teşhisi koyuyor!

Yani anlayacağınız sizin, "Fırıncı Osman" karşımıza "Dr. Osman" olarak çıkıyor!

Ve "Dr. Osman" olarak bir de "geçmiş olsun" demekten geri durmuyor.

Bu durum karşısında kendisini gerçek ve diplomalı doktorlara havale etmekten başka şansımız yok!

Allah kurtarsın "facebook Osman" (!)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler