Şimdi sıra hepimizde

"Şimdi sıra hepimizde"

Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali "Şimdi sıra hepimizde. Puan bizden prim sizden" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Pazar günü Körfez Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacağı kader maçı öncesi başta Çankırı olmak üzere, gurbette yaşayan Çankırılılar da takımlarına destek arayışına girdiler.

Lig’de puan cetvelinde 41 puanla 9’uncu sırada bulunmasına karşın, matematiksel olarak az da olsa düşme ihtimali bulunan Çankırıspor için şehir adeta kenetlendi.
 
 
Çankırıspor'’un pazar günü oynanacak olan kader maçına gidilen yolda, taraftarın kendilerini yalnız bırakmayacağını düşündüğünü belirten Kulüp Başkanı Sevda Karaali “"Çankırı insanı için hayati önem taşıyan son maçımızda bize gerekli olan puan ya da puanları alarak şehrin tek profesyonel takımının bayrağını 2. Lig’de dalgalandırmaya devam edeceğimizden hiçbir kuşkum yok. Bununla birlikte Çankırıspor’a gönül veren taraftarımızla beraber, başta sayın Valimiz olmak üzere, belediye başkanlarımızın, vakıf başkanlarımızın, federasyon başkanlarımızın, işadamlarımızın, taraftarımızın, gönül dostlarımızın katkıları ve destekleri ile Kocaeli’nde oynanacak olan karşılaşmada takımımızın yalnız kalmayacağını çok iyi biliyorum"” dedi.
 
ÇANKIRISPOR ZOR BİR DÖNEMEÇTE”
Başkan Karaali, Körfez Futbol Kulübü ile oynanacak karşılaşmadan elde edilecek 1 puanın dahi ligde kalmayı garantileyeceğini belirterek “"Kulübüzün 2012 yılı başından bu yana gelen süreçte ekonomik olarak iyi günler geçirdiğini söylememiz mümkün değil. Ara transferde kulüp için gerekli transferlerin yapılması ile gerçekleştirilen harcamalar, mali durumumuzu daha da derinden sarstı. Sıkıntılı günler geçiren kulübümüze böylesi dar günlerde desteğini esirgemeyen dostlarımıza da bu vesileyle şükranlarımızı sunuyorum"” dedi. Başkan Karaali sözlerini şöyle sürdürdü:
“
"Bizler için, Çankırı için hayati önem taşıyan ligin son maçından elde edilecek puana karşılık futbolcularımıza ve teknik kadroya Kulüp yönetimi olarak prim vaadimizi taraftarın desteği ile yerine getirebileceğimiz gerçeğini de sizlerle paylaşmak istiyorum. Böylesi zor günlerde Çankırıspor’a gönül verenlerin de bu desteği esirgemeyeceklerini düşünüyorum. ‘Puan bizden prim sizden’diyerek taraftara çağrıda bulunuyoruz. Kulübümüzün Garanti Bankası Ankara-Balgat Şubesi, IBAN TR 88 0006 2001 0510 0006 2991 73 Hesap No: 1051-629 91 73 no'lu hesabına yatırılacak her 1 lira, Çankırıspor için ter akıtan futbolcu ve teknik kadroya 'puan primi' olarak verilecektir. Ayrıca Kulübümüzün internet sitesinde yer alan sanal post sistemiylede koltuğunuzdan kalkmadan bu kampanyaya destek olabilirsiniz. Çankırı Merkezde kampanyaya destek vermek isteyenler Yunus AVM'deki Orta Şekerli Cafe'yi, Köşk Pastanesi'ni, ADA SPOR mağazasını ziyaret ederek desteklerini gerçekleştirebilirler. Kampanyamıza destek verecek olan tüm hemşerilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz."”
 
ANTRENMANLARA TARAFTAR AKINI
Öte yandan Çankırıspor’un Körfez Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşma öncesi yapılacak haftaiçi antrenmanlarına başta şehir merkezi olmak üzere ilçelerden de taraftarların gelerek moral desteği vereceği öğrenildi.
 
Bununla birlikte sabahın erken saatlerinde Çankırı’da hizmet veren internet sitelerinden Sözcü18, Haberci18, Çankırıbülteni, Çankırı TV editörleriyle ve Çankırı Doğruyol Gazetesi yazarı Mehmet Ateş ve gönüllü yazarımız Metin Koç'unda katılımıyla konferans görüşmeler yaparak, kendilerinden destek isteyen Başkan Karaali “Yerel internet siteleri ve basının gösterdiği duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyor, el birliği ile beklenenin çok üzerinde bir sinerji yakalanacağını umuyorum” dedi.
 
Pazar günü Körfez Futbol Kulübü ile Kocaeli’nde oynanacak karşılaşmayı da yaklaşık 500 kişilik bir taraftarın da izlemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler