Sinem, Arda'yı reddetti!

Sinem, Arda'yı reddetti!

Arda Turan, bir süre önce ayrıldığı Sinem Kobal’a yılbaşı akşamı bir kez daha evlenme teklif etti.

Arda’nın, "Haziran ayında evlenelim" teklifine Kobal, net bir şekilde "Hayır" dedi. Milli futbolcuya çapkınlıklarından bıktığını söyleyen güzel oyuncu, onu istemediğini yüzüne söyledi.

MADRİD'E GİTTİ
HT Magazin'in haberine göre, Sinem’in cevabı karşısında çok bozulan Arda, İstanbul’daki yılbaşı kutlaması planlarını iptal edip ilk uçakla Madrid’e döndü ve 2014’e İspanya’daki evinde köpekleriyle birlikte girdi.

"SİNEM BENİM BAŞIMIN TACI"
Arda kısa bir süre önce katıldığı bir programda Sinem Kobal ile ayrıldığını reddederek "Sinem benim baş tacım" demişti. Arda Turan, dün gece TV8'de katıldığı programda Sinem Kobal'la olan ilişkisiyle ilgili açıklamalar yaptı. Ünlü futbolcu ayrılık iddialarına:"Sinem benim çocukluk aşkım. Hayatımda her şeyi paylaştık, aramızda ufak tefek sorunlar olabilir ama son dönemde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Özellikle Burak Yılmaz ile ilgili olanlar, olacak iş değil. Sinem benim baş tacım. Sinem ile ilgili bir sıkıntımız olsa çıkar zaten konuşuruz. Ben, İspanya'da 3 günde bir maç oynuyorum. Basında çıkan her habere cevap veremem. Sinem ile de konuşuyorum ve bu durumları değerlendiriyoruz. Biz ne magazin haberleri atlattık. Ben sakatken neler yazıldı. Ben iyi niyetli bir adamım ve herkesin sorduğu sorulara cevap veririm ama yanlış yazıyorlar. Sarı fırtına iyidir, başımızın tacı. Ben Sinem üzülüyor diye üzülüyorum. Biz ne yaşarsak yaşayalım Sinem benim başımın tacı." açıklamasıyla cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler