Şireci 3üncü kez yeniden Başkan!

Şireci 3'üncü kez yeniden Başkan!

İlk kez göreve geldiği 2009'un Ağustos ayından bu yana geçen sürede 2 de kongre gerçekleştiren Şireci ve yönetimi, bugün bir kez daha aynı göreve seçildi.

Çankırı Belediyespor''da bugün gerçekleştirilen olağanüstü kongrede Sevda Karaali Şireci yeniden Kulüp Başkanlığına seçildi.

Ekim ayı ortalarında istifa ederek kulübü olağanüstü kongreye götüren Başkan Şireci, 3'üncü kez tekrar aynı göreve seçildi.

KONGREDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, Kulübün yeni tesislerinde saat 13.00'de başlayan bugünkü olağanüstü kongreye yaklaşık 80 dolayında delege katıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen kongreye Belediye Başkanı İrfan Dinç katılmazken, kulüp eski başkanlarınndan Celal Kaman'ın katıldığı öğrenildi.

Divan Başkanlığını Emirali Can'ın yaptığı kongrede Sevda Karaali Şireci'nin de içinde bulunduğu tek liste olarak seçimlere gidildi ve liste kongreye katılan delegeler tarafından oylanarak kabul edildi.

YENİ YÖNETİM KURULU
Sevda Karaali Şireci, Adnan Şahin, Erdoğan Karaali, Elif Çiçek, Salih Ünal, Hacer Öztürk, Şahin Demirtaş, Kıvanç Ademhan, Ziya Baran, Hüseyin Günay ve Ali Orduhan yer aldı.

DENETİM KURULU: Ahu Acar, Bekir Okçu, Doğan Öztürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler