Şireci, kafaları yine karıştırdı

Şireci, kafaları yine karıştırdı

Kulüp Başkanı Şireci'nin Hakan Yılmaz ve ekibinin istifası ile ilgili açıklaması kafaları karıştıracak cinsten...

Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci, takımın teknik direktörü Hakan Yılmaz ve ekibinin "istifası"nın ardından yeni teknik direktör Sezai Yıldırım ile karşılıklı imza öncesi kamuoyunda tartışma yaratabilecek boyutta bir yazılı açıklama yaptı. İsterseniz önce Başkan Şireci'nin açıklamasını okuyalım, sonra da konuyla ilgili yorumumuzu yapalım:

KULÜP OLMA YOLUNDA YAPILAN ÇALIŞMALARIN MİMARIDIR
"2009-2010 Futbol sezonunun 2.yarısından itibaren Çankırı B.Spor kulübünün gerek yapılanması, gerekse kurumsal kimlik kazanması, tesisleşmesi, alt yapı planlaması da dahil pek çok konuda önemli çalışmalar yapan ve 2010-2011 sezonunda ekibiyle birlikte takımın teknik patronluğunu yapan Hakan Yılmaz ve ekibi Atilla Gerin, Hikmet Çapanoğlu, Mehmet Göktepe, Şemsettin Dandan, Meriç Eraslan, kulübümüzün tabela kulübünden gerçek kulüp olma yolundaki çalışmalarının mimarıdır.

İSTİFAYI KABUL ETMEDİK
Önümüzdeki 3 yıl içinde belirlediğimiz hedeflerimiz doğrultusunda; kulübümüz emin adımlarla ilerlemesi amacıyla hocamızın yönetime sunduğu istifayı kabul etmememize rağmen,kendisinin yoğunluk ve yorgunluk nedeniyle müsaade istemesi bizi kulüp olarak birlikte belirlediğimiz çizgide yol almaktan alı koymayacaktır.

Başarı için her kulüpte olması gereken temel unsurlar, konaklama, barınma, antrenman sahası, ulaşım imkanları, kemik ve bilinçli taraftar kitlesi gibi olmazsa olmazları biz bu sezonda gerçekleştirebiliyoruz.

BU BİR VEDA DEĞİL
Hedefimize ulaşmak için yönetimimize, Çankırı Belediye Spora, Çankırı halkına gösterilen bu özverili çalışmalar ve Hakan Yılmaz Hocamızın katkıları sona ermiş değildir. Yani bu bir veda değil, bir nefes aralığı dinlenme, tazelenme sürecidir. Çankırı B.Spor Kulübü, yönetimi, taraftarı ve halkıyla teknik heyetin kulübümüze kazandırdıklarını zamanla daha iyi fark edecek ve her zaman minnet, sevgi ve saygıyla HOCALARIMIZA kulübümüzün kapısı açık kalacaktır."

SÖZCÜ18 SORUYOR:
HAKAN YILMAZ, ÇOK YORULDU DA DİNLENİNCE Mİ DÖNECEK?

Başkan Şireci'nin yazılı açıklamasını okudunuz. Ne diyor "... Hakan Yılmaz Hocamızın katkıları sona ermiş değildir. Yani bu bir veda değil, bir nefes aralığı dinlenme, tazelenme sürecidir."

Yani Hakan Yılmaz 17 maçta toplanan 14 puanla ligin ilk yarısını 15'inci sırada tamamlayan Çankırı Belediyespor'un böylesi kötü gidişatından dolayı "istifa etmedi" (!) Hakan Yılmaz'ın istifası sadece ve sadece (öyle anlamak zorunda kalıyoruz) aşırı yorgunluk ve üzerine binen stresten dolayı bir süre dinlenecek!

Ve daha sonra da (yeni hoca başarısız olunca herhalde) tekrar takımın başına getirilecek!

Yaptığınız açıklamayı biz böyle anladık sayın başkan...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler