Şırnak'ta 7 özel harekatçı şehit iddiası!

Şırnak'ta 7 özel harekatçı şehit iddiası!

Şırnak'ta 5 ayrı noktada çıkan çatışmalarda en az 7 özel harekatçının yaşamını yitirdiği, 20'yi aşkın özel harekatçının da yaralandığı bildirildi.

DİHA'nın geçtiği habere göre; Şırnak'ta dün gece 5 farklı noktada şiddetli çatışma yaşandı. Saat 23.00 sıralarında Emniyet Müdürlüğü, Çakırsöğüt Jandarma Tugayı ve Tekser Mahallesi'ndeki askeri lojmanlar, Polis Kademe Merkezi ve Sêrt yolu üzerinde bulunan özel harekatçıların karargah olarak kullanılan yatılı okula yönelik yapılan saldırıda en az 7 özel harekatçının yaşamını yitirdiği 20'den fazlasının ise yaralandığı öğrenildi.

GECE BOYU AMBULANS HAREKETLİLİĞİ 
Emniyet Müdürlüğü'ne çok sayıda roketin isabet ettiği bildirilirken, Akrep tipi bir zırhlı araç da darbelendi. Gece boyu ambulans hareketliliğinin yaşandığı kentte ölü ve yaralı sayısı sabah saatlerinde netleşti. Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nin (UMKE) zırhlı ambulanslarıyla çatışma bölgelerinden aldığı ölü ve yaralı özel harekatçılar 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı içinde bulunan askeri hastaneye götürüldü. Çatışmalarda 2 YPS'linin cenazesinin ise Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtildi.

Saldırı sonrası şiddetlenen çatışmalar kentin geneline yayıldı. Bahçelievler, Yeni, İsmetpaşa, Gazipaşa ve Cumhuriyet mahalleleri saldırı sonrası top ve obüslerle bombalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler