Sivasspor: 1 - Kasımpaşa: 1

Sivasspor: 1 - Kasımpaşa: 1

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Medicana Sivasspor ile Kasımpaşa, 4 Eylül Stadı'nda karşılaştı.

Her iki takımda maça kontrollü bir oyunla başlamayı tercih etti. Orta saha hakimiyetini kaybetmek istemeyen iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı. Maçtaki en ciddi pozisyon maçın 26. dakikasında Kasımpaşa'dan geldi. Sivasspor ceza sahası için topla buluşan Ryan Babel, yaptığı şık hareketlerin ardından kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki sert şutu kaleci Ertuğrul harika bir şekilde kornere çeldi. Maçın 34. dakikasında Medicana Sivasspor atağında ceza sahası içine yapılan ortaya çok iyi yükselen Hakan Arslan'ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı. Bu da ev sahibi ekip adına maçın en ciddi pozisyonu oldu. Kalan dakikalarda başka pozisyon olmayınca ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya Sivasspor etkili başlayan taraf oldu. Maçın 50. dakikasında ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip, Batuhan ile yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Maçın 72. dakikasında Ryan Donk'un başlattığı atakta Eren Derdiyok topu boş kaleye attı ve Kasımpaşa deplasmanda 1-0 öne geçti. Maçın bitimine 2 dakika kala ev sahibi ekibin Fas'lı yıldızı Aatif Chahechouhe, attığı golle skoru 1-1'e getiren golü attı.

Yiğidolar sahasında aldığı beraberlikle 35 puana 13. sıraya yükseldi. Konuk ekip Kasımpaşa ise 36 puanla 11. sırada kendine yer buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler