Sivasspor: 2 - MP Antalyaspor: 1 İZLE

Sivasspor: 2 - MP Antalyaspor: 1 İZLE

Üç haftadır kan kaybeden Yiğido lige tutundu...

Üç haftadır kan kaybeden Yiğido, Antalyaspor karşısında hayata tutundu. Müthiş bir tempoda oynana maçta Sivasspor, sezonun flaş takımlarından Antalyaspor'u 2-1 yenerken düşme hattından biraz olsun uzaklaştı.

Maça iki takım da çok hızlı başlarken ilk yarıda tempo tavan yaptı. Dakikalar 13'ü gösterirken Erman'ın kullandığı kornerde kafayı iyi vuran Rajnoch, Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi. Golün şokunu çabuk atlatan Antalyaspor, üst üste ataklarla Sivasspor kalesini bunalttı. Konuk takımını aradığı gol ise 29. dakikada geldi. Bir anda şimşek gibi ceza sahasına giren Diarra, düzgün bir vuruşla skoru 1-1'e getirdi.
 
Eşitlikle geçilen ilk ayrının ardından 2. yarıda da tempo düşmedi. İki takım da galibiyet golü için yüklenirken, beklenen gol Sivas'tan geldi. 60. dakikada frikik atışının başına geçen Erman'ın vuruşunda baraja da çarpan top ağlarla buluştu. 
 
İlerleyen dakikalarda farkı açma şansları yakalayan Yiğidolar'da özellikle Eneramo'nun etkili oyunu, Antalya savunmasına zor anlar yaşattı. Antalyaspor ise sonradan oyuna giren Ömer Şişmanoğlu'yla beraberlik golü arasa da 90 dakika sonunda gülen taraf 2-1'le Sivasspor oldu.
 
Bu sonuçla Sivasspor 32 puana yükselirken, Antalyaspor 37 puanda kaldı.
 
 
Süper Lig'de günün diğer karşılaşmasında;
SB Elazığspor: 1 - Orduspor: 0 (Sane'nin golünü izlemek için - TIKLA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler