Sivasspor: 3 - Eskişehirspor: 2

Sivasspor: 3 - Eskişehirspor: 2

Müthiş karşılaşmadan galip çıkan taraf Sivasspor oldu.

Sivasspor-Eskişehirspor karşılaşması tam anlamıyla nefesleri kesti. Bir o tarafa bir bu taraf giden karşılaşmayı kazanan taraf 3-2'lük skorla Sivasspor olurken, her iki takım da oynadığı iyi futbolla alkış aldı.
 
Maç çok hızlı bir biçimde başlarken, 6. dakikada konuk ekip Kamara'nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole ise Sivasspor'un cevabı çok gecikmedi. 9. dakikada Utaka attığı golle durumu 1-1 yaptı ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı.
 
Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Sivasspor oldu. Dakikalar 48'i gösterdiğinde sahneye çıkan Manuel da Costa harika bir gole imza atarak takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra Eskişehirspor oyunun hakimiyetini eline alırken, 60. dakikada Veysel ile durumu eşitledi. Golden 4 dakika sonra ise Erkan Zengin kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Rakibinin eksik kalmasını iyi değerlendiren Sivasspor ise 73. dakikada Aatif Chahechouhe'nun golüyle tekrar maçta öne geçti. 
 
Son dakikaları büyük bir heyecan içinde geçen maçta başka gol olmayınca müsabakadan gülerek ayrılan taraf Sivasspor oldu.
 
Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 6'ya yükseltirken, Eskişehirspor 4 puanda kaldı.
 
Günün diğer karşılaşmasında;
Gençlerbirliği: 1 - Kayserispor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler