Sivas’ta hemzemin geçitte facia: 2 ölü

Sivas’ta hemzemin geçitte facia: 2 ölü

Sivas'ta, hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı motosikletteki 2 kişi öldü.

Kaza dün saat 20.10 sıralarında meydana geldi. Malatya'dan Ankara'ya giden 4 Eylül Mavi Treni, Karşıyaka Mahallesi’ndeki Kızılırmak Köprüsü yakınlarında bulunan hemzemin geçitte, raylardan geçen 35 AU 9672 plakalı motosikletteki 2 kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Kadir Dökmetaş (15) ve Samet Yılmaz, savruldu. Ağır yaralanan Dökmetaş ve Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

Cenazeler, polis ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Kadir Dökmetaş'ın olay yerine gelen yakınları fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Bir süre tren geçişine kapatılan hemzemin geçit cenazelerin ve motosikletin kaldırılmasının ardından tren geçişine açıldı. Dökmetaş ve Yılmaz'ın motosikletteki arızayı tamir ettirdikten sonra Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan evlerine gittikleri belirtildi.

'HAYAT BANA HİÇ YEŞİL IŞIK YAKMADI'
Kazada ölen Dökmetaş'ın geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sistesi Facebook'ta, motosikleti ile çektirdiği fotoğrafın üzerine 'Hayat bana hiç yeşil ışık yakmadı, sorun değil ben zaten hiç kırmızıda durmadım' ifadelerini yazarak paylaşımda bulunduğu görüldü. Bu arada Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Tarihi Kesik Köprü'de yapılan tadilat nedeniyle yaklaşık 1 yıl önce hemzemin geçidin bulunduğu yol araç trafiğine kapatılmıştı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler