Sivasta korkunç cinayet

Sivas'ta korkunç cinayet

Sivas’ta eşinin evi terk etmesine kızan eniştesi tarafından okul önünden kaçırılan 13 yaşındaki Ahmet Karakaya, arazide öldürülmüş olarak bulundu.

Kent merkezinde yaşayan ve işsiz olan M.A.G. iddialara göre eşi Ayfer G. ile sorunlar yaşamaya başladı. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle Ayfer G. evi terk ederek ailesinin yanına döndü. Boşanmak isteyen eşini geri döndürmek için uğraşan ancak başarılı olamayan M.A.G. geçtiğimiz pazartesi ilköğretim okulu 7. sınıfta okuyan kayınbiraderi Ahmet Karakaya’yı teneffüse çıktığı sırada okul önünden alarak kaçırdı. Çocuklarının eve dönmemesi üzerine ailesi polise başvurarak yardım istedi. Polisin yaptığı araştırmada şüpheler eniştesi M.A.G.'nin üzerinde yoğunlaştı. Ailenin merkeze 45 kilometre mesafede bulunan Gümüşdere beldesinde yaşadığı bilgisi üzerine aramalar burada yoğunlaştırıldı. Uzun süre jandarma ve polis ekipleri tarafından arazide aranan M.A.G. bulunamadı. Beldeye pusu atan polis ekipleri şüphelinin evine geldiğini belirleyince baskın düzenledi. Yapılan operasyonda M.A.G. ve arkadaşı çoban M.K. gözaltına aldı.

SUDA BOĞUP BAŞINI TAŞLA EZDİ
Yapılan sorguda suçunu itiraf eden M.A.G. kayınbiraderini öldürdüğü bölgeyi gösterdi. M.A.G.'nin beraberinde götürdüğü ve 2 gün boyunca belde yakınlarındaki bir ahırda tuttuğu kayınbiraderini, çobanlık yapan arkadaşı 28 yaşındaki M.K. ile birlikte 5 kilometre mesafedeki araziye götürdüğü, önce dereye sokarak suda boğduğu, ardından başını taşla ezerek öldürdükten sonra cesedi araziye bıraktığı belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada gece saatlerinde cesedin yeri belirlendi. Olay yerine giden polis ve jandarma ekipleri ayrı ayrı inceleme yaptı. İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Zanlının bazı yakınlarının da gözaltına alındığı öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemeden sonra cesedin otopsi için kent merkezine getirileceği bildirildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

kaynak: hurriyet.com.tr (dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler