Siyasi partilerin Orta, Şabanözü, Kızılırmak ve Korgun belediye başkan adaylarının dikkatine!

Siyasi partilerin Orta, Şabanözü, Kızılırmak ve Korgun belediye başkan adaylarının dikkatine!

Çankırı İşkur İl Müdürlüğü'nce geçtiğimiz günlerde AKP'li siyasetçilerin kürsüye çıkarak seçim propagandası yaptıkları 'Toplum Yararına Programlar' etkinliği 25 Mart tarihinde Orta, Şabanözü, 26 Mart'ta Kızılırmak ve Korgun ilçelerinde de gerçekleştirilec

Geçtiğimiz günlerde Çankırı'da Hasan Fehmi Gökşen Spor salonunda İşkur İl Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen "Toplum Yararına Programlar Bilgilendirme Toplantısı"na 781 çalışan katılmakla birlikte, kendilerine AKP Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, bölge milletvekili Salim Çivitcioğlu hitap ederek temsilcisi oldukları partiye katılımcılardan 31 Mart'ta sandığa gitmelerini ve partilerine oy vermelerini istemişlerdi!

Konuyla ilgili olarak kendisine telefonla ulaştığımız İşkur Çankırı İl Müdürü Alim Çaycı'nın "Biz bu toplantıyla ilgili programı siyasetçilere vermiyoruz! Sadece ilgili belediyeye ve çalışanların kurum amirlerine veriyoruz! Belediye Başkanı beraberinde misafirleriyle geldiyse bizler de kendilerine mikrofonu uzattık! Hepsi bu!" açıklamasından sonra Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki; "Dediğiniz şekliyle böylesi bir 'bilgilendirme' toplantısına AKP'li siyasetçilerin gelerek kürsüden siyasi propaganda yapması mümkün ise, önümüzdeki günlerde yapılacak benzer toplantıları da sayfalarımızdan duyurarak diğer siyasi parti adaylarının da benzer konuşma yapmalarına fırsat vermelisiniz" şeklindeki yanıtıyla birlikte; İşkur'un 31 Mart tarihine kadar gerçekleştireceği benzer toplantıların duyurusunu Sözcü18 sayfalarında yapacağını taahhüt etmişti!

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni, Sayın Çaycı'ya verdiği taahhüdü bu haberle yerine getiriyor ve başta Orta olmak üzere, Şabanözü, Kızılırmak ve Korgun'da Belediye Başkan adaylarını 25 ve 26 Mart tarihlerinde aşağıda belirtilen yer ve saatte ilgili salonda hazır bulunarak 'bilgilendirme' toplantısına gelen TYP çalışanlarına mensubu bulundukları siyasi partilere oy verme çağrısında bulunmalarını öneriyoruz.

İşte o program: 

iskur-program-duyuru-resim-03.jpg

İLGİLİ HABER
Çankırı'da TYP çalışanlarını 'eğitim' diye topladılar, AKP'ye oy istediler!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler