Siyasilerin Miraç Kandili kutlama mesajları

Siyasilerin Miraç Kandili kutlama mesajları

Miraç Kandili nedeniyle başta Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin olmak üzere mesajlar yayımland.

Miraç Kandili nedeniyle başta Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin olmak üzere, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve MHP İl Başkanı Ali Acıbunar birer kandil mesajı yayımladılar.

ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ İDRİS ŞAHİN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

 -Miraç Gönüllerimizi Aydınlatsın

 İdris Şahin, Miraç Kandilinin önemine değindiği mesajında, İslam tarihinin en anlamlı gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Beytü'l-Makdis'ten (Kudüs) Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak kutladığımız İsra ve Miraç’ın insanlık alemi için bir çok mesaj ve mucizelerle dolu olduğunu söyledi.

 Bu anlamlı gecelerin maddi ve manevi kirlerden arınma, üstümüze düşen sorumlulukları yeniden gözden geçirmek için birer fırsat olduğunu belirten Şahin, Miraç gecesinin manevi feyziyle gönüllerimizi de aydınlatmasını diledi.

Şahin,”Bu vesileyle bütün İslam alemi ve milletimizin Miraç kandilini en içten dileklerimle kutluyor, bu gecenin tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

AK PARTİ İL BAŞKANI SALİM ÇİVİTCİOĞLU'NUN MESAJI

"Bir insanın ulaşabileceği  en ulvi makama  yükselen  peygamberimizin miracının yıl dönümü olan bu kutsal günün  ülkemize ve tüm insanlığa  hayırlar getirmesini diler.

Tüm Çankırı’lı  hemşerilerimin Miraç kandilinizi en kalbi duygularla kutları; Esenlikler dilerim"

MHP İL BAŞKANI ALİ ACIBUNAR'IN MESAJI

"Bugün, Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in Mirac’a yükselişinin sene-i devriyesini idrak ediyoruz. Bu vesileyle Cenab-ı Allah’tan tüm Türk ve Müslümanları bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa, en yüce mertebeye yükseltmesini niyaz ediyoruz. Yüce dinimizin bu büyük mucizesine inanan insanlar olarak, ilimde, sanatta, fende ve beşeri hayatta bu günün ülkemizin ve insanlarımızın miracına vesile olmasını diliyor, tüm halkımızın Mirac Kandillerini en içten duygularla kutluyoruz."

 

 

                                                                  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler