Skandal  görüntülerle ilgili ilk açıklama MHPden

Skandal görüntülerle ilgili ilk açıklama MHP'den

Çankırı Devlet Hastanesinde çekilen skandal görüntülerle ilgili ilk açıklama MHP İl Başkanlığından geldi.

Çankırı Devlet Hastanesinde yaşanan skandal görüntülerle ilgili olarak yaptığımız habere ilk tepki MHP Çankırı İl yönetiminden geldi. İl Başkanı Ali Acıbunar imzalı açıklama şöyle;

"Sitenizde yer alan görüntüler, temel amacı vatandaşı sağlığına kavuşturmak ve toplum sağlığını korumak olan hiçbir hastaneye yakışmamaktadır.

Bizi üzen, bu kötü görüntülerin kendi memleketimizde, kendi şehrimizde, kendi hastanemizde ortaya çıkmış olmasıdır.

İster lokal düzeyde, isterse belirli bir zaman aralığında kaydedilmiş olsunlar, ortada bir hijyen ve ihmal problemi olduğunu tartışmaya yer bırakmayacak şekilde ortaya koyan bu görüntülerin memleketimize de, insanımıza da yakışmadığını düşünüyoruz. Bu eksiklik ve aksaklıkların iktidarın keyfi ve kayırıcı tutumundan kaynaklandığını da biliyoruz.

Sebebi ne olursa olsun, insanlarımızın mağduriyeti, üstelik mağduriyetin hasta bünyeler üzerine tesiriyle katlanması en hızlı şekilde ortadan kaldırılmalı, hastane yönetimi kadar, diğer yetkililer de gerekli işlem ve çalışmaları başlatmalıdırlar.

Açıkçası bu talebimizden umutvar değiliz. Yine de insaf ve izan sahiplerinin bu çirkinliğe en azından vicdanlarının razı olmayacağına dair inancımızı korumak ve güvenmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler