Sneijder: Fenerbahçe Türkiye Ligi takımı

Sneijder: Fenerbahçe Türkiye Ligi takımı

Wesley Sneijder, Şampiyonlar Ligi takımı olduklarını Türkiye Ligi'ni düşünmediklerini söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a attığı golle Galatasaray'ı ikinci tura taşıyan Wesley Sneijder, bu sezon Devler Ligi'ne odaklandıklarını söyledi.
 
Hollandalı yıldız, NU Sports'a ilginç açıklamalar yaptı. F.Bahçe ile aralarındaki 9 puan farkı değerlendiren Wesley, "Şu anda Türkiye Ligi'ni düşünecek durumda değiliz. Sanırım taraftarımız da düşünmüyordur. Sonuçta biz Şampiyonlar Ligi takımıyız. Fenerbahçe ise sadece Türkiye Ligi takımı. Taraftarımızın da Devler Ligi'nde en üste çıkmamızı, şampiyonluğa tercih edeceğini sanıyorum" dedi.
 
TAKIM RUHU DOĞDU
Şampiyonlar Ligi'nde gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini vurgulayan Sneijder, "Taraftarımızın da Devler Ligi'nde en üste çıkmamızı, Türkiye Ligi şampiyonluğuna tercih edeceğini sanıyorum. Şu anda ikinci turda eşleşeceğimiz rakibi bekliyoruz. Ona göre ne kadar ileri gideceğiz, göreceğiz" ifadesini kullandı.
 
Juventus maçında bu sezonki en iyi oyunlarını sergilediklerini de kaydeden Wesley, "Bu sezona iyi başlamadığımızı kabul ediyoruz. Ama şimdi herkeste takım olma ruhu doğdu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler