Sneijder İstanbula geldi

Sneijder İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın yıldız transferi Wesley Sneijder İstanbul'a ayak bastı.

Galatasaray'ın Inter'den 3.5 yıllığına transfer ettiği Wesley Sneijder, İstanbul'a geldi. Milano'dan kalkan özel uçak saat 15.50'de İstanbul'a iniş yaptı.

APRON GÖREVLİSİ ÖPTÜ
Galatasaray CEO'su Lutfi Arıboğan ve ailesiyle birlikte özel uçakla gelen Hollandalı futbolcuyu İstanbul Genel Havacılık Terminali'nde yaklaşık 2 bin kişilik coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Sneijder'i İstanbul'a iniş yaptıktan sonra ilk öpen kişi bir apron görevlisi oldu. Bindiği araç içinde Galatasaray formasını giyen Sneijder, kalabalığın arasından terminalden ayrıldı.
 
TERİM İLE BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ
 
Sneijder, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim ile tanıştı. Terim'in odasındaki tanışmada İkinci Başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdurrahim Albayrak da vardı.
 
KARŞILAMA BENİ MUTLU ETTİ
Burada GSTV'ye konuşan Wesley Sneijder "Burada olmam önemli. Kendimi çok iyi hissediyorum. Karşılama beni gerçekten çok mutlu etti. Futbol oynamaya açım. Burada olmaktan dolayı mutluyum" ifadesini kullandı.
 
TERİM: KONUŞMAYA GEREK YOK
Fatih Terim ise "İnşallah takımla çabucak kaynaşır. Çok önemli bir oyuncuyu transfer ettik. Adaptasyon sorunu yaşamayacaktır. Zaten dünyanın tanıdığı bir futbolcu. Yarından itibaren idmanlara çıkacak. Üzerinde konuşulması gerekmeyen bir oyuncu. Inter ve Real Madrid gibi iki takımda oynamış bir isim. Cana yakın biri aynı zamanda. Camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler. Başkanımıza da teşekkürler" dedi.

 

SNEIJDER: KARŞILAMA İNANILMAZDI
 
Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ise şunları söyledi: Karşılaşama şeklendin dolayı çok memnunum. İnanılmaz bir karşılama oldu. Burada olduğum için çok mutluyum. Bir an önce futbol oynamak istiyorum.
 
WESLEY SNEIJDER KİMDİR?
UÇAKTAN TT ARENA'YI TANITTILAR
 
Hollandalı yıldızı getiren uçak, İstanbul'a iniş için alçalmaya başladığında , Türk Telekom Arena'nın üstünden geçerken, camdan aşağıya bakılarak stat gösterildi.
 
Uçağın içinde yeni oynayacağı stadı gören Wesley Sneijder, uçakta yer alan Galatasaraylı yöneticilere sorularak sorarak bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler