Sneijderde mutlu son! İZLE

Sneijder'de mutlu son! İZLE

Galatasaray, dünya yıldızını ikna etti ve İstanbul'a getiriyor...

NTVSpor'un haberine göre; Galatasaray Sneijder için Inter'le her türlü anlaşmaya vardı. Wesley Sneijder, 14 veya 15 Ocak'ta İstanbul'a gelerek kendisini Galatasaraylı yapan imzayı atacak.

YILLIK 5.3 MİLYON EURO
Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Galatasaray'dan 5.3 milyon euro garanti ücret, 25 bin euro maç başı ücret alacak.
 
NTV Spor muhabiri Irmak Kazuk, konuyla ilgili şu bilgiyi verdi: "Sürecin uzamasındaki en büyük etken, Inter ile Sneijder arasındaki imaj anlaşmazlığı, pazarlığıydı. Sneijder ile Inter arasındaki o sorun da çözülünce transfer gerçekleşti."
 
 
GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA
Yaşanan bu gelişme üzerine Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde ve resmi televizyonu GSTV'de açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada "Wesley Sneijder'in transferine ilişkin FC Inter kulübüyle her konuda anlaşma sağlanmış olup oyuncu ile görüşmeler devam ediliyor" denildi.
 
KAFA KARIŞTIRAN SÖZLER
Sneijder'in menajeri Soren Lerby ise Hollandalı voetbalinternational.com sitesine kafa karıştıran bir açıklama yaptı. Lerby "Galatasaray ile kontrat konusunda konuşmadık. Yakın tarihte bir transfer mümkün görünmüyor. Wesley ve eşi Yolanthe buna karar verecek. Wesley karar vermekte özgür. Son saatlerde Türkiye’den birçok telefon geldi bana ama numarayı gördüğüm zaman aramaları geri çevirdim. İnter ile Galatasaray arasındaki anlaşma konusunda bir şey bilmiyorum. İnter bana bilgi vermedi" dedi.
 
MORATTİ: YETER SIKILDIM ARTIK
Akşaam saatlerinde bir açıklama da Inter Başkanı Massimo Moratti'den geldi. Sneijder'in önünde iki seçenek olduğunu belirten Moratti "Ya bizde kalacak ya da Galatasaray'a gidecek. Yeter, sıkıldım artık. Bu işin bir an önce bitmesini istiyorum, bekliyorum" ifadesini kullandı.
 
VE SNEİJDER KONUŞTU
Gün boyunca yaşananlardan sonra son sözü, transferin kahramanı Sneijder söyledi. Inter'in Pescara ile oynadığı maçı izleyen Sneijder, Galatasaray'a transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hollandalı futbolcu "Şu anda iyi durumdayım. Daha karar vermedim. Bu büyük bir karar. Pazartesiden önce durumumun netleşeceğini düşünmüyorum. Transfer döneminin kapanmasına daha 2 hafta var. Karar vermek için sürem var. Opsiyonları düşünüyorum" diyerek noktayı koydu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler