ŞOK 28 Şubat iddiası - İZLE

ŞOK 28 Şubat iddiası - İZLE

Hazine'den çalınan 80 milyar doları gazeteciler paylaştı!

A Haber siyaset danışmanı Hüseyin Kocabıyık, 28 Şubat döneminde Hazine'den 80 milyar dolar çalındığını, bazı basın mensuplarının da bu paradan pay aldığını iddia etti.

Hüseyin Kocabıyık'tan inanılmaz iddialar - İZLE

Dönemin Başbakan Yardımcılığını ve DYP Genel Başkanı Tansu Çiller'in de başdanışmanlığını yapan Kocabıyık, dün akşam a Haber'de çarpıcı iddialarda bulundu.

Kocabıyık, 28 Şubat'ın asıl olarak büyük sermayenin ve onun güdümündeki medyanın çıkarları açısından can alıcı sonuçları olduğunu belirtti. Kocabıyık, "Baktığınız zaman TC Hazinesi'nden 80 milyar dolara paranın çalındığını, sömürüldüğünü görüyorsunuz.

O paradan zavallı askerlerin cebine 1 kuruş girmemiştir. Medyada tartışan basın mensuplarının hepsi zengindir bugün. Yazı yazarak, gazetecilik yaparak mı zengin oldular? İşte hepsi o 80 milyar dolardan pay aldılar.

Hükümet bir maliye müfettişi görevlendirip o günkü yazar çizer takımının mali varlıklarını araştırmalıdır. Karşılıksız servetlerin sahibi oldukları görülecektir" diye konuştu. Kocabıyık,
28 Şubat olmasaydı bugün milli gelirin kişi başına düşen payının 13 bin dolar değil, 25 bin dolar seviyesinde olacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler