Sokak ortasında infaz

Sokak ortasında infaz

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 47 yaşındaki Hacı Kısa, sokak ortasında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

 

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde 47 yaşındaki Hacı Kısa, sokak ortasında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
 
Polis, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olay, sabah erken saatlerde Hayriye Mahallesi'nde meydana geldi. Kavga sesleri üzerine evlerinden çıkanlar, sokak ortasında bir kişinin kanlar içerisinde kaldığını, bir kişinin de kaçtığını görünce durumu polise bildirdi.
 
İhbar üzerine olay yerine giden polisler, araştırma başlatırken, sağlık ekipleri ise yaptığı incelemede vücudunun değişik yerlerinden bıçak darbeleri ile yaralanan kişinin öldüğünü saptadı.
 
Üzerindeki kimlikten ve mahalle sakinlerinin teşhisi ile ölen kişinin Hacı Kısa olduğu belirlendi. Kısa'nın cesedi olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Siverek Devlet Hastanesine götürüldü.
 
Polis ise sokak sakinlerinin verdiği bilgiler doğrultusunda kaçarken görülen ve saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (kaynak: mynet.com-dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler