SON DAKİKA! Başkan Dinç, maça gelebilir!

SON DAKİKA! Başkan Dinç, maça gelebilir!

Çankırı Belediyespor'un pazar günü kendi evinde

karşılaşacağı İskenderun D. Çelikspor karşılaşmasını Belediye Başkanı İrfan Dinç izleyebilir!

Sevda Karaali Şireci'nin kulüp başkanlığına geldiği günden bu yana yaşanan gerginlikler nedeniyle takımın hiçbir maçını izlemeyen Belediye Başkanı İrfan Dinç'in pazar günü oynanacak olan maçta, şeref tribününde yer alması az da olsa bir ihtimal!

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, dün Başkanlık makamında kulüp yöneticisi Erdoğan Karaali ve sportif direktör Atilla Gerin tarafından ziyaret edilen Başkan Dinç, Çankırı Belediyespor - İskenderun D. Çelikspor karşılaşmasına davet edildi.

Karaali ve Gerin'in davetine sıcak bakmasına karşın Dinç'in Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci ile ilgili düşüncelerinde bir değişik olmadığı, ancak yine deyapılan daveti "bir iyiniyet gösterisi" olarak algılayarak pazar günü şeref tribününde izleyici olarak yer alması sürpriz olmasın.

ZİYARETLER DİNÇ'LE SINIRLI KALMADI
Haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre, Başkan Dinç'in yanından ayrılan Karaali ve Gerin'in, Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin'i de il binasında ziyaret ederek, başta Şahin olmak üzere yönetim kurulu üyelerini de pazar günü oynanacak olan maça davet etti.

İl Başkanı Şahin'in ziyareti gayet olumlu bir gelişme olarak gördüğü ve "Daha önceden programlanmış bir ziyaret nedeniyle Çankırı dışında olacağını, ancak bundan sonraki ilk maçı izlemeye söz verdiği" öğrenildi.

AHMET BUKAN, KAMP MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
Öte yandan MHP Çankırı milletvekili Ahmet Bukan, takımı kaldığı tesislerde ziyareti sırasında futbolculara ve yönetime Çankırı Belediye Sporun 2.Amatörden 2.Profesyonel lige çıkış yolculuğunu zaman zaman duygusal anlar yaşayarak aktardı.

Milletvekili Bukan takımdaki birlik ve beraberlik havasını çok takdir ettiğini bu durum bozulmadığı sürece takımın bulunduğu seviyeden daha yüksek yerlere geleceğine inandığını söyledi. Konuşmasının sonunda futbolculara ve yönetime “Bulunduğunuz yerden güç alan değil güç veren olun, başarı o zaman kendiliğinden gelecektir" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler