Son dakika... Başsavcı İdris Şahin'i serbest bıraktı

Son dakika... Başsavcı İdris Şahin'i serbest bıraktı

Çankırı Adliyesi'nden son dakika gelişmesi.

Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir tarafından sorgulanan TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin mahkemeye sevkedilmeden serbest bırakıldı.

Av. İdris Şahin adliye çıkışında, yakın akrabaları, dostları ve kendisini sevenlerle birlikte Kenbağları'ndaki evine gitti. Şahin'e geçmiş olsun ziyaretine gelenler arasında AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman da bulunuyordu.

SOSYAL MEDYADAN İLK MESAJ
AK Parti Çankırı eski milletvekili Av. İdris Şahin, serbest kaldıktan sonra sosyal medya (Facebook)'dan yayımladığı ilk mesajında; "Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphemiz olsun" dedi.

cankiri-idris-sahin-serbest-resim-08.jpg

KASIM AKÇAKAYA DA SERBEST KALANLAR ARASINDA
Çankırı adliyesinde Cumhuriyet Başsavcılığının emniyette verilen ifadeleri incelemesi ve ek ifadeler sonrasında işadamları Kasım Akçakaya, Ahmet Ak ve Murat Dönmez serbest bırakıldılar.

HAYRETTİN ÇELİKTEN VE 12 KİŞİ MAHKEMEYE SEVKEDİLDİ
Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten başta olmak üzere, Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak ile iş adamları Satılmış Çelikten, Ömer Ak, Burak Kırıker, Semih Darendeli, Hasan Coçar, İbrahim Karataş, Ali Osman Atakul, Mahmut Uzunkaya, Faik Ersoy ve Mustafa Uslu savcılığın tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevkedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler