Son dakika! Eski Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü gözaltına alındı

Son dakika! Eski Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü gözaltına alındı

Son dakika habere göre; Geçtiğimiz günlerde görevden alınan eski Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu ve bazı polisler, yürütülen bir soruşturma kapsamında cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

İstanbul'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 1'i emniyet müdürü 11 polisin de aralarında bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu bir süre önce merkeze alınmıştı.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın aktardığı bilgilere göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen operasyonda gözaltına alınan zanlıların, Hakan Ato isimli fuhuş baronuyla irtibatlı oldukları öğrenildi

BİR HAFTA ÖNCE GÖREVDEN ALINMIŞTI
Daha önce Spor Güvenliği Şube Müdürü olan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu, bir hafta önce görevden alınarak müdüriyet emrine çekilmişti. Kocaoğlu'nun yerine ise Eğitim Şube Müdürü olan Murat Işık getirilmişti.

SANATÇI BARIŞ ATAY'I DA TEHDİT ETMİŞTİ
Gözaltına alınan emniyet müdürü İbrahim Kocaoğlu, gündeme sadece bu operasyonla gelmedi. Kocaoğlu, Barış Atay'ın sahnelediği "Sadece Diktatör" oyununu yasaklamıştı. Oyunun sahneleneceği Kadıköy'deki Emek Sahnesi'ne de giden Kocaoğlu, Barış Atay'ı gözaltına almakla tehdit etmişti.

Barış Atay, Kocaoğlu'nun gözaltına alınmasıyla ilgili sosyal medyadan mesaj gönderdi. Atay; "ne kadar ahlaklı bir devlet ve memuru değil mi?" ifadelerini kullandı.

İşte Barış Atay'ın o paylaşımı;

baris-atay-emniyet-muduru-tehdit-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler