Son dakika… Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

Son dakika… Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

İki sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne dönen Galatasaray'ın bu akşam Türk Telekom Stadı'nda oynayacağı Lokomotiv Moskova maçının beINSPORT HD1 ve beINSPORTS Haber'den şifresiz yayınlanacağı açıkladı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçına Lokomotiv Moskova karşısında çıkacak. D Grubu’ndaki mücadele bu akşam saat 22:00’de Türk Telekom Stadı’nda oynanacak…

Maçın yayıncı kanalı için günlerdir süren belirsizlik karşılaşmanın başlamasına saatler kala giderildi. Beinsport Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının başlamasına 5 saat kala canlı olarak yayınlanacağını açıkladı. beINSPORTS, Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını beINSPORT HD1 ve beINSPORTS Haber’den şifresiz olarak yayınlayacağını resmen duyurdu.

Daha önce Şampiyonlar Ligi maçlarının yayıncısı olduğu belirtilen beIN Sports’un kur artışı nedeniyle UEFA ile görüşmelerini son ana kadar sürdürdüğü öğrenildi. Galatasaray maçıyla ilgili tanıtım dahi döndürmeyen beIN Sports’un döviz kurunu sabitlemek için UEFA ile pazarlık halinde olduğu ve maça saatler kala anlaşmanın sağlandığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler