Son Dakika... Kızılırmak'ta şantiye bekçisi sele kapıldı!

Son Dakika... Kızılırmak'ta şantiye bekçisi sele kapıldı!

Son dakika bilgisine göre Kızılırmak'ta yapımı devam eden Hidroelektrik Santrali inşaat alanındaki bekçi, dün gece yağan yağışlar sonucu taşan kanalda kayboldu.

Edinilen bilgilere göre Kızılırmak'ta dün gece yağan yoğun yağışlar sonucu yapımı süren Hidroelektrik Santrali şantiyesinde bekçilik yapmakta olan 65 yaşlarındaki Mustafa Kaya olduğu öğrenildi.

Dün gecenin ilerleyen saatlerinde bölgeye düşen yoğun yağışlar sonrası selin geldiğini gören güvenlik görevlisi traktöre binerek suya doğru hareket ettiği ve sonrasında yoğun selin sürüklemesine mazur kaldığı öğrenilirken arama ve kurtarma çalışmalarına öğleden sonra Çankırı AFAD ekiplerinin de katıldığı bildirildi. Yapılan çalışmalar akşam saatlerine kadar olumlu yanıt vermeyince Ankara'dan dalgıç ekibi istendiği ve gelen ekibin olay yerine ulaştığı öğrenilirken kayıp Mustafa Kaya'nın 65 yaşlarında Tokat/Niksar nüfusuna kayıtlı olduğu gelen bilgiler arasında.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Sözcü18 Haber Merkezi'nin olay yerinden edindiği bilgilere göre Çankırı AFAD tarafından Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'nden istenilen dalgıç ekibinin bölgeye ulaştığı ve 'şişleme' yöntemiyle arama çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. 

arama-kurtarma-kizilirmak-mustafa-kaya-resim-03.jpg

arama-kurtarma-kizilirmak-resim-03.jpg

kurtarma-kizilirmak-bekci-resim-03.jpg

kurtarma-kizilirmak-santiye-bekci-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler