Son gülen Aslan oldu - İZLE

Son gülen Aslan oldu - İZLE

Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi Elmander'in 91. dakikada attığı golle 3-2'lik skorla Galatasaray'ın oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi 3-2 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi. Galatasaray'ın golleri Elmander (2) ve Melo'dan geldi. Beşiktaş'ın gollerinde ise Quaresma damgası vardı. Maç içerisinde takım arkadaşları tarafından bencil oyunu nedeniyle eleştiriler alan Q7, 48. dakikada Toraman'ın golünün ve 73. dakikada Semih Kaya'nın kendi kalesine attığı golün hazırlayıcısı oldu.

Maçı izlemek için - TIKLA

Galatasaray bu galibiyetle puanını 64'e yükseltti ve Beşiktaş'ın 14 puan önünde yer aldı. Cimbom ligin 28. haftası itibari ile lig ikincisi Fenerbahçe'nin 9 puan önünde yer aldı.

FERNANDES OLMAYINCA OLMUYOR!
Beşiktaş, Fernandes'in ligde forma giymediği 8 maçta 16 puan kaybetti. Siyah-beyazlı ekip Portekizli yıldızın olmadığı 8 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.

ELMANDER'İN 11. GOLÜ
Galatasaray'ın 2 golünü atan İsveçli oyuncu Elmander, Galatasaray formasıyla bu sezon 11. golünü attı. Elmander, Arena'da Fenerbahçe ile oynanan derbide de gol atma başarısı göstermişti.

MELO REKOR KIRDI!
Galatasarayın ikinci golünü atan Brezilyalı oyuncu Melo bu sezon ligdeki 8. golünü attı ve kariyer rekoru kırdı. Juventus'tan kiralık olarak Galatasaray'a gelen Melo, 8 golle futbol kariyerinde bir sezonda attığı en yüksek gol sayısına ulaştı.

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler