Son kez Fatma Öztürk

Son kez Fatma Öztürk

Ak Parti İl Kadınlar Kongresi Cuma günü yapılacak.

17 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek olan Ak Parti Çankırı İl Kadın Kollarının kongresine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de katılacak.

Kongreye başkan adayı olarak giren mevcut başkan ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Fatma Öztürk Sözcü 18'e yaptığı açıklamada "Ülkemizin ve Çankırı'mızın medarı iftiharı Ak Parti Çankırı İl Teşkilatı Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi 17 Şubat Cuma günü Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak" dedi. Başkan Öztürk açıklamasını şöyle sürdürdü:

Özkanoğlu ADOPEN'den Kampanya
Son gün 29 Şubat

"2003 Yılından bu yana sürdürmekte olduğum Ak Parti Çankırı İl Kadın Kolları Başkanlığına milletvekillerimiz sayın İdris Şahin ve sayın Hüseyin Filiz ile il başkanımız sayın Salim Çivitcioğlu' ve belediye başkanımız sayın İrfan Dinç ile teşkilatımız mensuplarının istek ve talepleri doğrultusunda tekrar aday olma kararı almış bulunuyorum.

3'üncü Olağan Kongremize Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin başta olmak üzere 23. dönem milletvekilimiz Nurettin Akman ve il milletvekillerimiz de katılarak bizleri onurlandıracaklar.

Partimizin tüzüğü gereği 3'üncü ve son kez yaşayacağım bu kongre heyecanıma Ak Parti'ye gönül veren tüm hemşehrilerimi davet ediyorum."                                                                                     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler