Son sözü Mesut Özil söyledi - İZLE

Son sözü Mesut Özil söyledi - İZLE

Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Bernabeu'da Dortmund karşısında iki kez geriye düşen Real Madrid, Mesut Özil'in 89'da gelen harika frikiği ile puanı kurtardı.

FIFA korkartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın yönettiği, Bahattin Duran ve Tarık Ongun’un Çakır’ın yardımcılıklarını yaptığı maçta Real Madrid, deplasmanda 2-1 yenildiği Borussia Dortmund’u konuk etti. 

Maça Real Madrid daha etkili başlasa da golü bulan Reus ile 28. dakikada konuk Dortmund oldu. Ancak Alman ekibinin skor üstünlüğü fazla sürmedi 6 dakika sonra Pepe skora dengeyi getirdi. 
İlk yarının son dakikasında gerçekleşen kontratakta Dortmund bir kez daha öne geçmeyi başardı ve devre arasına 2-1 üstün girdi. 
 
 
İkinci yarıya Real Madrid baskılı başladı. 47. dakikada Callejon topu ağlara gönderdi ancak Cüneyt Çakır ve yardımcısı doğru bir karar verdi ve ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı. 
 
Dortmund, rakibinin baskısına iyi dayanmasına rağmen 89. dakikada Mesut Özil'in harika frikik golüne engel olamadı ve mücadele 2-2 sonuçlandı. 
 
Cüneyt Çakır ve yardımcılarının başarılı bir performans sergilediği maç sonunda 8 puana yükselen ve liderliği devam ettiren Dortmund, gruptan çıkma yolunda büyük avantaj yakalarken, Real Madrid 7 puanla ikinci sırada yer aldı. 
 
5. haftada Real Madrid, Manchester City deplasmanına, Borussia Dortmund ise Ajax deplasmanına gidecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler