Songül Karlı: Eşimin ayaklarını yıkıyorum

Songül Karlı: Eşimin ayaklarını yıkıyorum

Songül Karlı'dan mutlu evliliğiyle ilgili çok özel açıklamalar...

Güzel sunucu Songül Karlı, kıskanç eşi Metin Yüncü nedeniyle, arama motorlarında karşımıza çıkan sütyensiz seksi fotoğraflarını kaldırtmıştı. Yaklaşık 2 yıl önce sunuculuğunu yaptığı programda evlendiği iş adamı Metin Yüncü'yle çok mutlu olan Karlı, eşinin çok kıskanç olduğunu doğruladı. Tam bir geyşa gibi davranan ve evinin kadını olan Karlı, eşinin ayaklarını bile yıkadığını dile getirdi.

NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI
Sebiha Şakir Huzurevi Sakinleri ve kimsesiz çocuklar için gerçekleşen söyleşi ve imza gününde sevenleriyle buluşan Karlı ile Arslan, soru yağmuruna tutuldu. Özellikle Songül Karlı, kendisine yöneltilen zor sorular karşısında ne yapacağını şaşırdı.
 
"AYAKLARINI YIKADIĞIM DA OLUYOR"
Karlı’ya yöneltilen en ilginç soru ”Eşiniz çok kıskanç size şiddette bulundu mu?” oldu. Güzel şarkıcı ”Evet eşim kıskanç. Ama hiçbir zaman şiddete başvurmadı. Kıskanç olduğu kadar bir o kadar da kibardır. Her evlilikte tartışmalar olur biz de ona benzer ufak tefek tartışmalar yaşıyoruz” dedi. Karlı ”Siz eşinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz?” şeklindeki bir soru karşısındaysa, ”Onun sevdiği yemekleri yapıyorum, sözünden hiç çıkmıyorum. Tabii ki aynı şeyleri eşim de yapıyor benim için. Bazen ayaklarını yıkadığım bile oluyor” dedi.
 
Kredi Kartı Borçlarınızdan kurtulmanın zamanı gelmedimi? Arayın yardımcı olalım...
Songül Karlı eşiyle öpüşürken böyle görüntülenmişti
 
KOCASI DA İZLEYENLER ARASINDAYDI
İmza ve söyleşiyi izleyenler arasında Songül Karlı’nın eşi Metin Yüncü de vardı. Karlı, eşini konuklar arasında görünce ”Kocam bu kadar da sürpriz yapmayı sever” diyerek onu zorla sahneye çıkarttı.
 
İmza sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan güzel şarkıcı, son zamanlarda Seda Sayan ile karşılaştırılmasıyla ilgili olarak ”Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler