Sony'den iki yeni bomba

Sony'den iki yeni bomba

'Sirius' ve 'Canopus' kod adlı iki akıllı telefon piyasaya girmek üzere.

2013’e su geçirmez Xperia Z ile giren ve pazarda dengeleri değiştirmeyi başaran Sony, bu yıla da damga vuracak 2 yeni amiral gemi modeliyle girmeye hazırlanıyor. Japon devin, Sirius ve Canopus kod adlı iki dev ekran cihazın yılın ilk çeyreğinde pazara çıkacağı bildirildi.

Sony’nin biri ocak, diğeri de mayıs ayında olmak üzere iki yeni üst düzey akıllı telefon piyasaya süreceği belirtildi. Asya kaynaklı bilgilere göre Japon elektronik devinin amiral gemi konumuna oturtacağı ‘Sirius’ ve ‘Canopus’ kod adlı iki akıllı telefonunun hazırlıklarına devam ediliyor. Sirius kod adlı modelin haftaya CES 2014 fuarında tanıtılması beklenirken, Canopus ise mayıs ayında tanıtılacak.

5.2 İNÇLİK EKRANLA GELECEK
İddialara göre Sirius modeli daha önce de gündeme gelen 5.2 inçlik Xperia Z2 akıllı telefonunu tanımlayacak. Zira Sirius modelinin 5.2 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran ve Snapdragon 800 yongaseti taşıyacağı belirtiliyor.

İŞLEMCİ ZENGİNİ
Canopus ise 5 inçlik bir model. Snapdragon 800 veya Snapdragon 805 yongaseti taşıyacağı belirtilen cihazın diğerleri gibi su geçirmez özelliğe sahip olacağı öne sürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler