'Söylüyorum suçlarımı...'

'Söylüyorum suçlarımı...'

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında oğlu tutuklanan eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan AK Parti belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu.

İşte Çağlayan'ın açıklamalarından satır başları:

* Sayın Başbakanımızın dediği gibi ülkemiz üzerinde oyun oynanmaya çalışıyor. Biz gücünü milletten alan milletin ta kendisi, milletin partisiyiz.

* Partimizi kapatmaya çalışıyorlar. Gücünü milletten alan bir başbakanımız var. Millet bizi getirdi, bizi ancak millet götürür. Hiç kimsenin Ak Parti’nin Türkiye’ye kazanımlarını bir adım geri götürmesine izin vermeyiz

*Dik duran, refah seviyesi yükselen bir Türkiye’den, zulme karşı olan bir Türkiye’den birileri rahatsız oldu
İstediler ki geçmişte olduğu gibi sürekli borsalar kendi içine kapalı olan bir ülke olsun istediler. Ama inanıyoruz ki sizler buna asla izin vermeyeceksiniz.

"BU KARDEŞİNİZİN GİZLİ SAKLI BİR İŞİ OLABİLİR Mİ?"

Bu kardeşiniz 27 yıl bu ülkede sanayicilik yapmış, sıfırdan gelmiş, yokluğu da varlığı da görmüş, 21 yıldır objektiflerin önünde olan bir kardeşinizin gizli saklı bir işi olabilir mi?

* Allah’a bir tek can borcumuz var. O canı da Allah vermiştir, Allah'tan başka da kimse alamaz.

"SÖYLÜYORUM SUÇLARIMI"
* Bu kardeşiniz ne yaptı? Bu kardeşinizin suçu ne? Söylüyorum suçlarımı… 12 yıl Sanayi Odası Başkanlığı yaptım, bu ülkede 6,5 yıldır şanla şerefle bakanlık yaptım, Mersinlilere hizmet ettim.

* Bu kardeşiniz Türkiye’de istihdam artsın diye, ülkenin ekonomisi iyi olsun diye uğraştı. Faiz lobisinin ayağına bastık. Zafer kardeşinizi kurban etmeye çalışıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler