SÖZ SENDE

"SÖZ SENDE"

Sözcü18 Haber Merkezi Çankırı'nın ve Çankırılı insanın sözcüsü olmaya devam ediyor.

Sözcü18 Haber Merkezi, Çankırı'nın gündemine katkı sağlayacak yeni bir fırsat yaratıyor.

Bilindiği gibi "Çankırı Geleceğini Planlıyor" sempozyumlarının İstanbul ve Ankara ayağı gerçekleştirildi. Sıra Çankırı'da yapılacak son toplantıda.

İstanbul ve Ankara organizasyonları sonrasında toplantılar ile ilgili yapılan eleştirilerin önemli bir bölümü "Gençler konuşturulmadı", "Kadınlar konuşturulmadı", "Onlar konuştu biz konuşmadık" şeklinde haklı serzenişler oluşturuyordu.

Sözcü18 yazı ailesi olarak benzer haklı şikayetleri gözönüne alarak "Söz sende" platformunu sayfalarımızda oluşturma düşüncemizi hayata geçirmek istedik. Bu amaçla bugünden (25 Nisan 2012 Çarşamba) 4 Mayıs Cuma akşamına kadar genci yaşlısı, çalışanı emeklisi, kadını erkeği her kim "Çankırılı Geleceğini Planlıyor" başlığı altında düşüncelerini açıklama, kamuoyuyla paylaşma fırsatı veriyoruz.

NASIL KATILACAKSINIZ?

"Çankırı Geleceğini Planlıyor" başlığı altında paylaşmak istediğiniz düşünce, öneri, bilgi ve birikimlerinizi bu habere "yorum) olarak yapabilirsiniz. (Bu kapsamda yorum tuş sayısını 1000'e çıkarttık)

"Çankırı Geleceğini Planlıyor" başlığı altında yapmış olduğunuz çalışmaları e-mail olarak vedatbeki@mynet.com ya da ibrahimzencirci@gmail.com adresine göndermeniz mümkün.

ÇALIŞMALAR NASIL DEĞERLENDİRİLECEK?

Öncelikli olarak tarafımıza gelen okuyucu yorumları ve özel dosyalar yazı kurulumuzca yapılacak ön değerlendirme sonucu tasniflenerek (tarım, sanayi, turizm ve diğer başlıklar) ayrıntılı değerlendirmeye tabi tutulacak. İkinci değerlendirme sonucu elde kalanlar, Çankırı Valiliği Yazıişleri Müdürlüğüne teslim edilecek.

ŞİMDİ MİKROFON SENDE

Hani diyordun ya "Beni konuşturmadılar"!

Hani diyordun ya "Benim de bir projem var"

Hani diyordun ya "Ben kadınım onun için beni konuşturmadılar"

Hani diyordun ya "Yapılan toplantılar icraatin içinden oldu"

Buyur... SÖZ SENDE...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler