Sözcü18 Çankırı'da rantiyecilerin hesaplarını bozdu

Sözcü18 Çankırı'da rantiyecilerin hesaplarını bozdu

Sözcü18 sayfalarında gündeme getirilen 'Varan 1: AKP'li İl Yönetim Kurulu Üyesine sağlanan trilyonluk rant!' başlıklı haberimiz sonrası flaş gelişme yaşandı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin gündeme taşıdığı "Varan 1: AKP'li İl Yönetim Kurulu Üyesine sağlanan trilyonluk rant!" başlıklı haber sonrası bugün akşam saatlerinde flaş gelişme yaşandı.

Çankırı Belediye Meclisi'nin bu akşam yapılan olağan Nisan ayı toplantısında, gündeme son anda konulan madde ile başta haberimize konu olan AK Parti Çankırı İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet AKÇAKAYA'ya ait Çankırı ili, Merkez ilçesi, Buğdaypazarı Mahallesi 532 ada 120 nolu parselle ilgili 'itiraz' dilekçesi haklı bulunarak gerçekleştirilen 'plan tadilatı' İPTAL edildi.

Alınan son Belediye Meclisi kararı ile sözü edilen parsel, 'yeşil alan' olarak konumunu sürdürecek.

VEDAT BEKİ DİYOR Kİ;

ÇANKIRI'DA ZÜBÜKLER'E
FIRSAT VERMEYECEĞİZ

"Çankırı Belediye Meclisi'nin Çevre İl Müdürlüğü'nün 'plan değişiklikleri' konusundaki olumsuz raporlarını Vali Vahdettin Özcan'ın kendilerine göndermesiyle (!) başlayan süreci böylesine jet hızıyla oylayarak karara bağlaması sevindirici olduğu kadar da düşündürücü!

Öncelikle, zamanlama açısından bir hayli manidar...

Yine de; Sözcü18 Haber Merkezi olarak yaşanan gelişmeden kendimize ne kadar ve nasıl bir pay çıkaracağımız konusunda düşünce üretmektense, konuya ilgi gösterenleri (perde arkasındakileri) kutlamayı tercih ediyoruz...

Bundan sonraki süreçle ilgili olarak da; Temennimiz odur ki, tamamen belirli kişilere yine Çankırı Belediyesi içerisinde sadece ve sadece 'çıkar' ve 'menfaat' çatısı altında biraraya gelen 'zübük'lere meydanın boş olmayacağını göstermiş olmanın mutluluğuyla, yaklaşık 50'ye yakın yasa dışı 'plan tadilatı'ndan geriye kalanları bu sayfalarda yayınlamaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Cumhuriyet'in mimarlarından İsmet İnönü'nün o unutulmaz lafını bir kez daha hatırlayalım:

'Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur.'

Ve bizler de Sözcü18 olarak 'şimdilik' kaydıyla sözlerimize 'Yetmez ama, şimdilik evet' diyerek noktayı koyalım."

İPTAL EDİLEN 6 PLAN TADİLATININ DETAYLARI AZ SONRA...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler