Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye çirkin saldırı

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye çirkin saldırı

Bugün saat 15.00'de Çankırı'da meydana gelen çirkin olaydan sonra yapılan tıbbi müdahale sonucu Vedat Beki'nin sağ gözünde 15 gün süreyle görme kaybı yaşanacağı ortaya çıktı.

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki, bugün saat 15.00 sularında Çankırı Merkez'de kimliği henüz tespit edilemeyen zanlının saldırısına uğradı. Sağ gözünden aldığı darbe sonucu kan kaybı yaşayan Vedat Beki, 112 Sağlık ekibinin olay yerine gelmesi ile kaldırıldığı Çankırı Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahale sonrası taburcu edildi.

Beki'nin sağ gözü çevresine atılan 12 dikiş ile birlikte 15 gün kadar görme kaybı yaşayacağı bildirildi.

VEDAT BEKİ: TAŞERON GÖREVİNİ YAPTI!
Siyasi gündemi yerinde takip etmek amacıyla dün akşam Çankırı'ya gelen Vedat Beki, bugün CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı ile yaptığı görüşme sonrası Necip Fazıl Kısakürek caddesi üzerinden Atatürk Bulvarı'na çıkışta İl Sağlık Müdürlüğü önünde, kendisini takip eden bir kişiden şüphelenerek durdu. Olayla ilgili gelişme için konuşan Vedat Beki "Arkamdan gelen şahsın kirli iş hesabıyla geldiğini hissetmiş olup, duraksadım ve beni geçmesini bekledim. Hafiften soluma döndüğüm anda sağ gözümün üzerine inen yumruğu ve akabinde boşalan kanla başbaşa kaldım. Karşımda 30 yaşlarında esmer, yaklaşık 70 kg ağırlığında 1.60 m boyunda kısa saçlı beyaz gömlekli bir şahıs ileri geri bazı laflar söylerken ikinci ve üçüncü yumruğu vuruyordu. Çevrede bulunanlar arasından bir vatandaşın olaya müdahil olması ile birlikte kendimi yakındaki sağlık ocağında buldum. Sonrasında olay polise yansıdı ve Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi ile sonlandı." dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki sözlerini şöyle sürdürdü:

"Saldırıyı gerçekleştiren kişinin hangi kirli odakların taşeronu olduğunu polis ve savcılık yapacağı çalışma ile ortaya çıkartacaktır. Söylenecek çok söz var lakin şimdilik şunu söyleyebilirim: Saldırganla kişisel bir sorunumun olmadığını düşündüğümde, karşımda 'taşeron'a ihale edilmiş organize bir saldırı ile karşılaşmış bulunuyorum. Böylesine çirkin bir saldırıyı tezgahlayanlar da çok uzağımda değiller! Yaptığım haberlerde ele aldığım konularda kimleri karşıma aldıysam, saldırının failleri de o isimlerdir."

VEDAT BEKİ'NİN KALEME ALDIĞI SON YAZISI

SALDIRGAN YAKALANDI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler