Sözcü18 yazıyor ardından hamaset geliyor!

Sözcü18 yazıyor ardından 'hamaset' geliyor!

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Sözcü18'in gündeme getirdiği 'kirli oyunu' hamaset yaparak savundu...

Sözcü18 Haber Merkezi'nin gündeme getirdiği "Başkan Dinç '2000 ithal oy'un peşinde" başlıklı haber Belediye Başkanı İrfan Dinç'in hamasetlerine devam etmesine, kent merkezindeki 'matbaacılar'ın da pasta yemesine vesile oldu!

 
Belediye Başkanı İrfan Dinç'in üniversite öğrencilerinin 'ikamet kayıtlarını Çankırı'ya taşıması' şartıyla verdiği 100 tl'lik yardım çekinin perde arkasını sorgulan Sözcü18, iki bin öğrenciyi kapsayan projenin temelinde 'ithal oy' beklentisi olduğunu okuyucusuyla paylaşmıştı!
 
Başkan Dinç'in gerçekleştirdiği basın toplantısında Sözcü18'in iddialarıyla ilgili tek bir yanıt yer almazken "Çocuklarımızın bir tanesinin dahi battaniyeye sarılı ders çalışmasını istemem" şeklindeki söylemiyle "hamasetin" doruk noktalarına ulaşması yönünde gayret göstermesi ve bunları dile getirirken de kendisini takip eden matbaacıların önlerindeki pastayı afiyetle yemeleri göze çarpıyordu.
 
BAŞKAN DİNÇ, SÖZCÜ18'İN HABERİ SONRASINDA
BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ!
Sözcü18 sayfalarında yer alan haberin Çankırı gündeminde önemli bir yer işgal etmesi üzerine Belediye Başkanı İrfan Dinç düzenlediği basın toplantısında yine hamaset dolu konuşmalar yaptı. Konuşmasında Sözcü18'in iddialarına değinme yerine; gençlik yıllarında Çankırı MGV'nin ilk kurucu başkanlığını yaptığını hatırlatarak, gençlerle ilgili sıkıntıları bilen birisi olarak göreve gelir gelmez ilk kurduğu merkezlerin başında Gençlik Merkezleri'nin geldiğini belirtti. Birisi lise, birisi üniversite gençlerine olmak üzere, iki merkezde gençlere hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Dinç, Gençlik Merkezlerini aile ortamı havasını teneffüs edecek bir merkez haline getirdiklerini vurguladı. Zengin kütüphanesi ile  güncel gazete ve dergilerin merkeze geldiğini ifade eden Dinç, iki gençlik merkezine kayıtlı 2900 üye sayısına ulaştıklarına dikkat çekti. Gençlerin başta sosyal aktiviteler olmak üzere merkezde dinlenebildiklerini, futbol müsabakalarını ücretsiz izleyebildiklerini ifade eden Dinç, Gençlerin çamaşırlarını yıkabilmeleri için çamaşırhane hizmeti verdiklerini de sözlerine ekledi.
 
Dinç,'Barınma Sorununa En Çok Üzülen Benim'
 
Öğrencilerin barınma sıkıntısına en çok üzülenlerin başında bu şehrin belediye başkanı olarak kendisinin geldiğini belirten Dinç, "Türkiye'de ilk Kentsel Dönüşümü başlatan belediye başkanı benim. Eğer  siyasi nedenlerle projelerimiz engellenmeseydi Çankırı'nın konut sorunu diye bir sorunu olmayacaktı.  Çankırı'da fazladan 2 bin konut olsa, ev kiraları böyle olmazdı.   Bu engellemeler o dönemde seçimi kaybetmem için yapıldı. Ama Cenab-ı Hak nasip ettiyse ne kadar dolap çevrilirse çevrilsin kimse başkan olmama engel olamaz,  sadece hizmetin hızını yavaşlatmış olurlar. O da bu çocuklarımıza yansıyor" diye konuştu. 
 
TOKİ Konutlarına değinen Dinç,  2. Etap TOKİ Konutları engellenmezse Mart ayında ihaleye çıkartırız  ve 1,5 yıl içerisinde biter. Ama dün olduğu gibi, bugünde 2. Etap TOKİ projemiz engellenmeye çalışılıyor. Maalesef bu Çankırı imajına çok büyük  zarar veriyor" dedi.
 
Çocuklarımızın bir tanesinin dahi battaniyeye sarılı ders çalışmasını istemediklerini belirten Başkan Dinç, bu sebeple belediye olarak öğrencilere yakacak yardımında bulunduklarını anlattı. Gençlere yaptıkları bir çok çalışmayı siyasi bir show haline getirmediklerini söyleyen Dinç, okul müdürlerinin tespit ettiği lise öğrencilerine 2600 adet bot ve kaban dağıtımı yaptıklarını ifade etti.
 
MATBAACILAR'A DA PASTA!
Başkan Dinç'in Gençlik Merkezinde düzenlediği basın toplantısında gazetecilere de kuru pasta ikram edildi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler