Sözcü18den İBRETLİK DOSYA!

Sözcü18'den İBRETLİK DOSYA!

Çankırı'da camilerde "Kur'an Kurslarına yardım" adı altında toplanan paraların İl Müftülerince nasıl harcandığına tanıklık edeceksiniz.

Çankırı'da gündemin adresi Sözcü18 Haber Merkezi'nden yeni bir İBRETLİK DOSYA okuyucu ile Pazartesi (14 Mayıs 2012) günü buluşuyor.

Sözcü18 Haber Merkezinin bugüne kadar gündeme taşıdığı olaylar Çankırı'da nasıl "gündem maddesi" olduysa, pazartesi günü yayımlanacak "İBRETLİK DOSYA" da uzun süre konuşulacak türden.

DOSYA'DA NELER VAR?

Uzun yıllar Çankırı'da İl Müftülüğü görevinde bulunan ve bugün itibariyle Sinop Müftülüğü görevini sürdüren Yalçın Topçu'nun görev yaptığı süre içerisinde yaptığı bazı tuhaf harcamalardan belgeli örnekler yeralacak.

İDDİALAR SADECE ESKİ MÜFTÜ İLE İLGİLİ DEĞİL

Yayımlanacak olan dosyada halen Çankırı İl Müftülüğü görevinde bulunan Aslan Türk'ün yaptığı harcamalar da gündeme taşınacak.

14 Mayıs 2012 Pazartesi günü... Bu sayfalarda.

DOSYA İLE İLGİLİ OLARAK YAZARIMIZ ÖMER SAĞLAM'IN DÜŞÜNCELERİ

"Değerli yorumculardan bazıları, sanki özel olarak haberi engelleme derdine düşmüş bulunuyorlar. Doğrusu bu boşuna gayreti anlamakta zorlanıyorum. Oysa, bildiğim kadarıyla bu haberin konusu olaylar, müfettiş  raporlarıyla ve mahkeme kararıyla sabit olmuştur. Editör'ün, haberini yaparken ilgili dosyalardan istifade edeceğinden asla şüphem yoktur. Dolayısıyla sayın yorumcuların, yarın gerçekleri görünce utanacakları şekilde yorum yapmamalarını tavsiye ederim.  Haberin tarafları herkesçe bilinen kişilerdir. Haksız bir iddia ileri sürülürse, zaten hukuken gereği yapılır. Bana kalırsa sayın yorumcular "Haber kutsal, yorum hürdür" ilkesi gereğince öncelikle haberin yayınlanmasını beklemelidirler..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler