Sözün bittiği yer!

Sözün bittiği yer!

Muğla'nın Milas ilçesinde aç kalınca yiyecek bulmak için dağlara çıkan bir eşek 4 kişinin tecavüzüne uğradı.

Milas'ta akıllara durgunluk verecek cinsten bir olay yaşandı. Bir ayağının kırılması üzerine sahibi tarafından başıboş bırakılan dişi bir eşek, aç kalınca yiyecek bulmak için maki örtüsüyle kaplı Milas'ın Sodra Dağına çıktı. Bir süre dağlarda yaşayan talihsiz eşek, görgü tanıklarının ifadesine göre yaklaşık 1 aydan bu yana farklı kişilerin cinsel istismarına uğradı. Bir sitede yaşayan civar sakinleri, tecavüz olayını Milaslı hayvanseverlere bildirdi. Dün öğle saatlerinde gelen ihbar üzerine zabıta ekipleriyle birlikte harekete geçen hayvan severler, Z.A (32) adlı kişiyi tecavüz sırasında suçüstü yaptı. Hayvanseverler cinsel istismara uğrayan eşeği koruma altına alarak bir dolmuş durağına bağladı. Zabıta ekipleri tarafından Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Z.A. işlediği suçu itiraf ederek, yalnızca kendisinin değil, yaşları 13-15 arasında değişen üç arkadaşının da eşekle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Kötü muamele ve cinsel ilişki bulguları
Milas Belediyesi Veterineri Fatih Yalçın da, eşeği inceleyerek kötü muamele ve cinsel ilişki bulgularına rastlandığını aktardı. Milas Hayvanları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı Meliha Tekin, olayın bir insanlık suçu olduğunu belirterek, "Bunun ötesi, insanlara tecavüzdür, vahşettir." dedi. Yaklaşık bir aydan bu yana bu çirkin durumun devam ettiğini sözlerine ekleyen Tekin, "Ben, şahıs olarak da bu eşeğin haklarının korunması için sonuna kadar yasal haklarımı kullanacağım. Gerekirse manevi tazminat davası açacağım." dedi.

"Hayasızca davranış"
Z.A, polis ekipleri tarafından "hayasızca davranış" suçundan adliyeye çıkartılırken, talihsiz eşek Hayvanları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği tarafından koruma altına alındı. Polis, eşekle cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen üç kişiyi aramaya başlarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (kaynak: haberturk.com-iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler