Spor Toto 2. Lig play-off maçları devam ediyor

Spor Toto 2. Lig play-off maçları devam ediyor

Bank-Asya 1. Lige yükselecek 3. takım pazar günü belli olacak.

Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği play-off maçları devam ediyor. 15-22 Mayıs tarihlerinde Mardan Antalyaspor Stadı'nda oynanacak play-off maçlarına, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu'nu 2, 3, 4, 5'inci sırada bitiren Bandırmaspor, Bugsaşspor, Beypazarı Şekerspor ve Yeni Malatyaspor ile Kırmızı Grup'un 2,3,4 ve 5'incileri Konya Torku Şekerspor, Eyüpspor, Sakaryaspor ve Adana Demirspor katılıyor. Eleme usulüne göre oynanan play-off maçları sonucunda 22 Mayıs Pazar günü yapılacak finali kazanan ekip, Bank Asya 1. Lig'e yükselecek.

Sakaryaspor ve Bugsaşspor yarı finalde

İkinci gün oynanan ilk Play-off karşılaşmasında Konya Torku Şekerspor'u 3-1 mağlup eden Sakaryaspor yarı finale yükseldi. Günün bir diğer maçında Eyüpspor'u 5-0 mağlup eden Bugsaşspor yarı finale yükselen son takım oldu. Sakaryaspor ile Bugsaşspor, 19 Mayıs Perşembe günü saat 19.00'da final bileti almak için karşılaşacak.

Adana Demirspor ve Bandırmaspor yarı finalde

İlk gün oynanan Play-off mücadelesinde normal süresi 0-0, uzatma dakikaları 1-1 berabere sonuçlanan maçta Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor'u penatlı atışları sonucu 4-2 yenerek yarı finale yükseldi.

Günün diğer karşılaşmasında ise Bandırmaspor, Beypazarı Şekerspor'u 1-0 yenerek yarı finale yükselen ikinci takım oldu. Adana Demirspor ile Bandırmaspor 18 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'da yarı finalde karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler