Strasbourg: 66 - Galatasaray Odeabank: 62

Strasbourg: 66 - Galatasaray Odeabank: 62

ULEB Avrupa Kupası finalinin ilk maçında Galatasaray Odeabank deplasmanda Fransız ekibi Strasbourg'a 66-62 yenilse de kupa için umut verdi.

ULEB Avrupa Kupası finalinin ilk maçında Galatasaray Odeabank deplasmanda Strasbourg ile karşı karşıya geldi. Rhenus Sport'ta oynanan kritik mücadelede sarı-kırmızılı temsilcimiz Fransız rakibine 4 sayı farkla 66-62 mağlup olsa da kupa için umut verdi. Bu maçın rövanşı 27 Nisan Çarşamba günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak ve Galatasaray o karşılaşmayı 5 sayı farkla kazanırsa kupanın sahibi olacak.

ERGİN ATAMAN: SEZONUN EN KÖTÜ OYUNUNU OYNADIK!
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, EuroCup final ilk maçında Strasbourg’a mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Ataman maç sonunda şu ifadeleri kullandı;

“Sezonun en kötü basketbolunu oynadık. Taraftarlardan ve ekrandaki basketbolseverlerden özür diliyorum ben ve oyuncularım adına. Bugün takımımı tanıyamadım. 83 sayı ortalamayla oynayan bizim takımımız, bugün 62’yi zar zor bulabil. 18’de 3 gibi bir üç sayı yüzdesi yakaladık. Pota altından kaçan toplar vardı. Bu kadar tecrübeli bir takımın final maçı da olsa yapmaması gerekiyordu. Ya çok erken kupasına girdik ve biz bunu alacağız dedik ya da gereksiz yere strese girdik. 3 gündür normal düzende hazırlanıyorduk. 4 sayı avantaj gibi gözükse de bizim önce kendi basketbolumuzu düzeltmemiz lazım. İş Abdi İpekçi’ye kaldı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler