Şükrü Tarhan ilk duruşmada yoktu!

Şükrü Tarhan ilk duruşmada yoktu!

Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, hakkında yapılan şikayet üzerine açılan davanın ilk duruşmasına 'mazeret' bildirerek katılmadı.

Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan hakkında Çerkeş Adliyesinde açılan "hakaret ve tehdit" davasının ilk duruşmasına "mazeret" bildirerek katılmadı.

Davanın müştekisi Ergin Yılmaz dünkü duruşmada; Belediye Başkanı Şükrü Tarhan'la ilgili olarak ortaya attığı ve daha önce savcılıkta beyan ettiği "seni tokatlayacağım, bundan sonra benden kork" şeklinde tehdit ettiğini devamında "... senin ananı bacını sinkaf ederim" diyerek olayı hakaret boyutuna çıkartığını belirtti. Yılmaz, "Şu anda halen  beni tehdit etmektedir. Sanıktan şikayetçiyim" diyerek şikayetini sürdürdü.

Mahkeme duruşmayı 28 Aralık 2012 tarihine ertelemekle birlikte sanık Şükrü Tarhan'a "meşruhatlı davetiye" çıkarılmasına karar verdi.

BAŞKAN TARHAN'DAN
KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YOK

Öte yandan halen Fişek Ali Konağı işletmecisi Ergin Yılmaz tarafından Çerkeş'te yaşandığı iddia edilen olayın kahramanı Belediye Başkanı Şükrü Tarhan'dan konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama gelmedi.

Başkan Tarhan cephesinde halen devam eden suskunluğun yapılacak bir açıklama ile özellikle Çerkeş kamuoyunda oluşan kafa karışıklığının aydınlanması bekleniyor.

Başkan Şükrü Tarhan için 4 yıl hapis ve...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler