Süleyman Danacı Pursaklardan aday

Süleyman Danacı Pursaklar'dan aday

Danacı, Pursaklar'da AK Parti’nin ilk resmi aday adayı...

AK Parti Pursaklar ilçe teşkilatına yaklaşık 60 kişilik bir grup ile gelen Süleyman Danacı ilçe yönetimi tarafından karşılandı. Samimi bir ortam içerisinde geçen görüşmelerin ardından Danacı Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru dosyasını ilçe başkanı Sinan Ünver’e verdi.
 
AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yapmak üzere Hicret Camisinin bahçesinde toplanan grup, ikindi namazı ardından ilçe başkanlığına yürüyerek gitti. AK Parti ilçe teşkilatı yönetimince samimi bir şekilde karşılanan Süleyman Danacı ve arkadaşları ilçe teşkilatının toplantı salonunda bir araya geldiler.
 
PROJELERİMİZİ HALKIMIZIN ONAYINA SUNACAĞIZ
Belediye Başkanlığı aday adaylık dosyasını Pursaklar AK Parti İlçe Başkanı Sinan Ünver’e veren Süleyman Danacı yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
"Belediye Başkanlığına talip olduğumuz için partimizin belirlediği zaman içersinde başvurumuzu ilçemize yapıyoruz. Bizler ülkemizi, dünyaya bağlayan yol üzerinde bulunan Pursaklar’ımızı, Pursaklar’da yaşayanlar ile birlikte yönetmeye hazırız. Yaklaşık 3 aydır gayri resmi olarak aday adaylık sürecinde Pursaklar’ı adım adım gezmeye başladık. Resmi kurumlardan başladığımız ziyaretlerden sonra, Sivil Toplum Kurumlarının yöneticileriyle bir araya geldik, muhtar arkadaşlarımızı ve esnaf kardeşlerimizin bir kısmı ile görüşmeler yaptık. Yaptığımız görüşmelerde Pursaklar için neler yapabiliriz onları konuştuk. Görüştüğümüz arkadaşlarımızın fikirlerini öğrenip ona göre projeler de hazırlamayı düşünüyoruz. Yani bizler Allah nasip eder göreve geldiğimizde de ilçemize ne yapılacak ise STK’lar ile, muhtarlarımızla ve halkımızla birlikte kararlar alıp onlarında düşünce ve onaylarını alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bölgemiz için yapacağımız önemli projeleri, yapacağımız anket çalışmalarıyla hemşerilerimizin onayına sunacağız.
 
PURSAKLAR CAZİBE MERKEZİ OLACAKTIR
Bugüne kadarki yaptığımız görüşmelerde ağırlıklı olarak vatandaşlarımızdan gelen sıkıntıların başında iş talepleri gelmektedir. Bu sıkıntımızı çözmek için yapacağımız çalışmaların başında Pursaklar’ın bir cazibe merkezi olması ve iş adamlarımızı bölgemize yatırım yapmalarını sağlayacak koşulları oluşturarak iş istihdamını artıracak ve bölgemizin ekonomisini güçlendirmek için fabrika, alışveriş merkezleri gibi yerlerin açılmasını sağlayacağız. Bu yatırımları yapacak olan iş adamlarımızdan tek bir isteğimiz olacak işletmelerinde çalışacak olan elemanların alımında önceliği hemşerilerimize vermelerini isteyeceğiz.
 
İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin rahat ve huzuru için yapacağımız projelerimizi de şimdiden hazırlamaya başladık. Bu projelerimizi inşallah adaylığımız açıklandığında kendileriyle paylaşarak düşüncelerini alacağız.
 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Pursaklar’da yaşayan ülkemizin her şehrinden bulunan kardeşlerimizle birlikte Pursaklar’ı daha da yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz” diyerek sözlerini sürdüren Danacı; benden sonra da aday adaylığı için başvurular olacaktır bu bir demokratik haktır. Pursaklar’da güzel ve tatlı bir yarış olacaktır. Genel Merkezimiz, müracaat edecek olan arkadaşlarımız içerisinde bir aday tercihi yapacaktır, eğer o tercihin içerisinde ben olmazsam dahi partim için bugün nasıl çalışmalarımı sürdürüyorsam o zamanda aday olacak olan kardeşimizle ve ilçe teşkilatımızla birlikte aynı düşünce ve samimiyetle birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
 
BU BİR HİZMET YARIŞIDIR, KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR
AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Sinan Ünver de yaptığı konuşmada; “Aday adayımız Süleyman Danacı ilçemize ilk müracaatı yapandır. Başvurular 1 Kasım’a kadar devam edecektir. Bu süre içerisinde başka arkadaşlarımız da çıkabilecektir. Bu bir hizmet yapma yarışıdır, herkese kapımız açıktır. Bizler ilk müracaat mercisiyiz, aday adaylarımızdan alacağımız bu müracaat dosyalarını İl Başkanlığımıza ve oradan da Genel Merkezime iletilecektir. Müracaat eden aday adaylarımız içerisinden partimizin ilçemizde yapacağı anket çalışmaları sonucunda adayımız belirlenecektir. Bizler ilçe teşkilatı olarak partimiz tarafından belirlenecek olan adayımızla birlikte seçim çalışmalarımızı sürdürerek Pursaklar Belediyesini tekrar kazanmak için mücadele edeceğiz. Yapılacak olan bu yarışın demokratik bir şekilde güzel bir yarış olmasını istiyor bütün aday adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.
 
Konuşmaların ardından Aday Adayı Süleyman Danacı tarafından ikram edilen tatlılar yenilerek, tatlı yiyelim tatlı konuşalım ve tatlı bir yarış olsun mesajları verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler